Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:39

19
آذر
پودینگ برنج معطر

پودینگ برنج معطر

برنج، شیر، دانه های هل، وانیل و شکر را در یک شیرجوش بریزید و صبر كنيد...

پودینگ برنج معطر

 

 

زمان مورد نیاز برای پخت: 30 دقیقه

 

12-24 ماه

 

مواد لازم برای 2 – 4 نفر

برنج نیمدانه........................................................2 قاشق سوپخوری

شیر.................................................................300 میلی لیتر

دانه هل سبز ....................................................2 عدد

وانیل..............................................................یك‌چهارم قاشق سوپخوری

شکر  ............................................................2 قاشق چایخوری

شیر یا آب پرتقال برای رقیق کردن مواد................ (در صورت تمایل)كمی

فیله پرتقال ...................................................از 1 عدد پرتقال درشت

عسل...........................................................1 قاشق چایخوری

عرق بهار نارنج .............................................چند قطره

 

 

روش تهیه

برنج، شیر، دانه های هل، وانیل و شکر را در یک شیرجوش بریزید و صبر كنید تا بجوش آید، سپس بگذارید به مدت 20 دقیقه با هم بجوشند. در طول این مدت، مواد را گهگاهی هم بزنید. هنگامی‌که دانه‌های برنج کاملا نرم شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا خنک شود. در صورت لزوم با کمی شیر یا آب پرتقال، پودینگ را رقیق‌تر کنید. فیله پرتقال را در ظرفی بریزید و عسل و بهار نارنج را روی آن بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. اكنون پرتقال‌ها را کنار پودینگ در ظرفی بچینید و با هم سرو کنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، پودینگ برنج معطر تعداد بازديد: 482 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز