Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:44

11
مهر
پودينگ شكلات

پودينگ شكلات

فر را با دماي 081 درجه سانتیگراد گرم کنید. پودر کاکائو، شکر و کمی از شیر را ...

پودينگ شكلات

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 40 دقیقه

 

12-24 ماه

مواد لازم برای 2 نفر

 

پودركاكائو .................................1 قاشق چایخوری

شكر........................................1 قاشق چایخوری

شیر مادر یا شیر پاستوریزه.......150 میلی‌لیتر

زرده تخم مرغ ..........................1 عدد

 

روش تهیه

فر را با دمای 081 درجه سانتیگراد گرم کنید. پودر کاکائو، شکر و کمی از شیر را در ظرفی مخلوط کنید تا یک خمیر نرم حاصل شود. باقی مانده شیر را نیز به خمیر اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، کل مواد را به یک شیر جوش کوچک منتقل کنید. مایه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. زرده تخم‌مرغ را در ظرفی جداگانه كمی هم بزنید و سپس به‌تدریج به شیر داغ اضافه کنید. در حین اضافه کردن زرده تخم‌مرغ، مواد را مرتب هم بزنید تا زمانیکه یک مایه یکدست حاصل شود. قبل از ریختن شیر و تخم مرغ در 2 ظرف نسوز كوچك آن را از صافی رد کنید تا هرگونه ناخالصی احتمالی آن گرفته شود. ظرف‌ها را در یک سینی لبه دار مخصوص فر قرار دهید و کمی آب جوش بریزید به طوری‌که آب جوش تا نیمه ظرف‌ها را بگیرد. سینی را به مدت 51 – 02 دقیقه در فر قرار دهید تا پودینگ ببندد. پس از خارج کردن پودینگ‌ از فر بگذارید کاملا خنک شوند. پودینگ‌ را پس از خنک شدن، فورا به یخچال منتقل کنید. توجه داشته باشید که این پودینگ‌ باید قبل از 42 ساعت مصرف شود.

برچسب ها: پودينگ شكلات، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 539 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز