Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 01:29

7
اردیبهشت
پوره سیب زمینی چاق کننده است؟ (2)

پوره سیب زمینی چاق کننده است؟ (2)

غلات کامل همچنان باید در برنامه غذایی حضوری برجسته داشته باشند. اگر پوره سیب زمینی به جای غلات کامل قرار دهید، ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در خود افزایش دهید، مخصوصا اگر غذاهای دیگرتان نیز بار گلیسمی بالایی داشته باشند.

به همراه پوره سیب زمینی چه چیزی می خورید؟ 

آنچه به همراه پوره سیب زمینی میل می کنید می تواند روی چگونگی هضم آن تاثیر داشته باشد. پوره سیب زمینی را به همراه پروتئین و چربی های سالم میل کنید تا بین درشت مغذی ها تعادل برقرار کنید.

همچنین شاخص گلیسمی پوره سیب زمینی را کاهش دهید. (پروتئین و چربی های سالم باعث می شوند قند دیرتر وارد جریان خون شود، بنابراین پوره سیب زمینی نمی تواند به صورت ناگهانی قند خون را بالا ببرد). 

توصیه می شود هنگام وعده های غذایی نیمی از بشقابتان را با میوه و سبزیجات پر کنید. با اینکه سیب زمینی یکی از سبزیجات است، اما نشاسته بالایی دارد. پوره سیب زمینی نمی تواند نیمی از بشقاب را پر کند، در کنار آن از میوه، سبزیجات و پروتئین سالم استفاده کنید.

پوره سیب زمینی را جایگزین غلات کامل کرده اید؟ 

در تحقیقی که سال 2006 انجام شد، محققان پی به یک رابطه مثبت بین پوره سیب زمینی و سیب زمینی فرانسوی با خطر دیابت نوع 2 پی بردند. آنها به این نتیجه رسیدند پوره سیب زمینی زمانی تاثیرش بیشتر می شود که به جای غلات کامل مورد استفاده قرار بگیرد. 

پوره سیب زمینی مخصوصا اگر بدون پوست درست شود، به اندازه غلات کامل فیبرش بالا نیست. اگر می خواهید پوره سیب زمینی میل کنید باید اندازه وعده رعایت شده باشد.

غلات کامل همچنان باید در برنامه غذایی حضوری برجسته داشته باشند. اگر پوره سیب زمینی به جای غلات کامل قرار دهید، ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در خود افزایش دهید، مخصوصا اگر غذاهای دیگرتان نیز بار گلیسمی بالایی داشته باشند.

دیگر راه ها برای لذت بردن از سیب زمینی 

اگر می خواهید از سیب زمینی ها لذت ببرید اما به دنبال انتخابی با شاخص گلیسمی پایین هستید، سعی کنید از راه های دیگری سیب زمینی را کباب کنید و بپزید. سیب زمینی غذایی است سرشار از مواد مغذی و می تواند پتاسیم مورد نیاز بدن در روز را تامین کند. 

حتی با اینکه سیب زمینی ها سفید هستند، همچنان منابع خوبی از آنتی اکسیدان به حساب می آیند. ( غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان معمولا رنگی هستند).

سیب زمینی تنوری به همراه سبزیجات و چاشنی جایگزین خوبی برای سیب زمینی فرانسوی است. برش سیب زمینی به قطعات کوچک می تواند زمان پخت را کوتاه تر کند.

سعی کنید تا جای ممکن از سیب زمینی های نیمه پخته استفاده نکنید، مدت زمان بیشتری که صرف سیب زمینی های واقعی می کنید ارزش مواد مغذی اش را دارد. 

نتیجه گیری 

سیب زمینی در سراسر جهان طرفدار دارد و انتخابی محبوب است، همچنین سرشار از مواد مغذی است که می تواند به سالم ماندنمان کمک کند. سیب زمینی حاوی پتاسیم، ویتامین C، ویتامین های گروه B، و همچنین مقداری آهن و منیزیم است. 

سیب زمینی به صورت کلی غذایی کربوهیدراتی است، بنابراین وقتی به تنهایی خورده می شود، می تواند تاثیر قابل توجهی روی قند خون داشته باشد. پوره سیب زمینی مخصوصا شاخص گلیسمی بالایی دارد. 

برای از بین بردن این تاثیر، مقدار کمی از پوره سیب زمینی را به همراه دیگر غذاهایی که حاوی پروتئین، فیبر و چربی های سالم هستند میل کنید. 

استفاده از سیب زمینی به جای غلات کامل می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد، پس به خاطر داشته باشید بیشتر نشاسته ای که در روز مصرف می کنید باید از غلات کامل باشد. 

روش های پخت متفاوت را روی سیب زمینی ها امتحان کنید، انواع مختلف طبخ سیب زمینی روی شاخص گلیسمی آن تاثیر می گذارد.

 

 

برای خواندن بخش اول -پوره سیب زمینی چاق کننده است؟- اینجا کلیک کنید.

منبع: سایت دکتر کرمانی

 

برچسب ها: خواص سیب زمینی، سیب زمینی، غذاهای چاق کننده، شمارش کالری، غذاهای پرکالری، غلات کامل تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز