Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:00

14
فروردین
حبوبات و کاهش وزن

حبوبات و کاهش وزن

حبوبات دارای شاخص گلوکز پایینی هستند، یعنی بسیار آهسته تجزیه می شوند. از اینرو می توانند جایگزین پروتئین حیوانی و همچنین چربی های بد نظیر چربی ترانس موجود در مواد غذایی شوند.

طبق تحقیق جدید محققان، خوردن یک وعده غذایی متشکل از حبوباتی نظیر لوبیا، نخود یا عدس در روز می تواند در داشتن وزنی متعادل نقش داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان کانادایی خوردن روزانه ۱۳۰ گرم (۴/۳ فنجان) از این مواد خوراکی موسوم به حبوبات منجر به کاهش ۰.۳۴ کیلوگرم وزن می شود. 

طبق گزارش محققان، خوردن روزانه این مواد خوراکی موجب می شود که فرد زودتر احساس سیری کند و خوردن آنها با کاهش قابل توجه کلسترول بد همراه است. 

محققان کانادایی به سرپرستی دکتر راسل دی سوزا، به بررسی ۲۱ آزمایش بالینی متشکل از ۹۴۰ مرد و زن که در مدت ۶ هفته با افزودن یک وعده حبوبات به رژیم غذایی شان به طور میانگین ۰.۳۴ کیلوگرم از وزن شان را از دست داده بودند، پرداختند. 

حبوبات دارای شاخص گلوکز پایینی هستند، یعنی بسیار آهسته تجزیه می شوند. از اینرو می توانند جایگزین پروتئین حیوانی و همچنین چربی های بد نظیر چربی ترانس موجود در مواد غذایی شوند. 

به گفته دکتر دی سوزا، «مطالعه جدید ما به خوبی منطبق با مطالعات قبلی است و نشان می دهد که مصرف حبوبات با افزایش حس سیری تا ۳۱ درصد همراه است که در نتیجه می تواند منجر به مصرف مواد غذایی کمتر شود.»

 

 

منبع: خبرگزاری مهر

 

برچسب ها: تغذیه و کاهش وزن، تناسب اندام، رژیم غذایی کاهش وزن، خواص درمانی حبوبات، فواید حبوبات، ارزش غذایی حبوبات، حبوبات و کاهش وزن تعداد بازديد: 562 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز