تازهترين پژوهشهای علمی نشان داده است که خوردن غذا و تنقلات در غیر مواقع گرسنگی به سلامتی افراد آسیب میرساند. در جریان این پژوهش، از 45 دانشجوی داوطلب خواسته شد که پس از تعیین سطح گرسنگی خود، یک غذای سرشار از کربوهیدرات بخورند.
برای اندازه گیری میزان اثرگذاری غذا بر سلامت افراد مورد مطالعه، سطح گلوکز خون آنها در فواصل منظم پس از غذا خوردن اندازه گرفته شد. سطح گلوکز خون این افراد پس از مصرف غذای حاوی کربوهیدرات رو به افزایش گذاشت.
با توجه به تاثیر بالا رفتن دفعی سطح گلوکز خون بر تخریب سلولهای بدن، عموما بهتر است این افزایش نسبتا جزیی باشد. براساس یافتههای این تحقیق، افرادی که با میزان متوسط گرسنگی شروع به خوردن غذا میکنند، در قیاس با کسانی که گرسنه نیستند و لب به غذا باز میکنند، سطح گلوکز پایینتری دارند و در نتیجه در شرایط سالمتری قرار دارند.
همانطور که میدانیم در دستورات اسلامی ما هم توصیه شده است تا زمانی که گرسنه نشدهاید غذا نخورید.
تغذیه آنلاین