چای ترش نوشیدنی محبوبی است که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. ترشی این گیاه به دلیل وجود اسید سیتریک و ویتامین C آن است که از مهمترین خواص این گیاه محسوب میشود، این گیاه به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان و مقدار زیادی آنتوسیانین ضد چربی خون و کاهش فشارخون و ضد سرطان شناخته شده است.
همچنین چای قرمز حاوی مادهای است که میتواند از جذب کربوهیدرات بکاهد اما نمیتواند به تنهایی باعث لاغری شود بلکه این چای در کنار رژیم غذایی و تحرک مناسب میتواند یک نوشیدنی رژیمی و کم کالری باشد. یکی از مهمترین خواص آن شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین دلیل این گیاه خواص ضد دیابتی نیز دارد.
دانههای این گیاه غنی از چربی و پروتئین است و دمکرده برگ این گیاه منبعی غنی از آهن و مس است. این چای برخلاف چای معمولی که دفع کننده آهن است و توصیه میشود بعد از غذا میل نشود به دلیل دارا بودن آهن توصیه میشود همواره استفاده شود.
مصرف چای ترش هیچ محدودیتی ندارد و افراد در طول روز50 گرم این گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخته و بعد از چند دقیقه دم کشیدن میل کنند و از دم کردن این چای به صورت چای معمولی خوداری کنند زیرا در این صورت احتمال از بین رفتن ویتامین این گیاه وجود دارد.
تغذیه آنلاین