مواد مغذی موجود در زغال اخته مانع از تکثیر سلول های سرطان خون، بدون تاثیر بر سلول های سالم می شود.
به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاين از وزارت بهداشت، كارشناس مواد غذايي دانشگاه علوم پزشکی ياسوج گفت: زغال اخته حاوی مقادیر بالای آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین های E, B1, B2, C و فلاوونوئیدها است.
وي با اشاره به کم کالری بودن زغال اخته، اظهارداشت: مصرف این میوه موجب اضافه وزن نمی شود و می توان آن را به صورت روزانه در برنامه غذایی قرار داد.
«اكرم پايدار» مصرف زغال اخته را در پیشگیری از ابتلا به تومورهای سرطانی در نوزادان موثر دانست و تصریح کرد: این خواص با مصرف زغال اخته به صورت کامل ایجاد می شود و مصرف عصاره آن به تنهایی موثر نخواهد بود.
جام جم آنلاين