پژوهشگران آلمانی دریافتند خوردن میوهها و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان مانند زردآلو، هویج و اسفناج در پیشگیری از آلزایمر موثر است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، به نقل از Top santé، تحقیقات نشان میدهد ویتامین C و رنگدانههای موجود در میوه و سبزیجات خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و از پیر شدن سلولها جلوگیری میکنند.
آزمایشات نشان میدهد مصرف میوه و سبزیجات حاوی ویتامین C و رنگدانهها در برخی افراد مبتلا به آلزایمر بسیار کم است.
پژوهشگران اظهار کردند: آنتی اكسیدانها باعث کند شدن سرعت تخریب سلولهای مغزی در پیری و پیشرفت بیماری آلزایمر میشوند.
منبع: خبر گزاری ایسنا