Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 20:57

4
آبان
آجیل، خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد

آجیل، خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد

طبق تحقیقات مشخص شد، زنانی که در برنامه غذایی خود از آجیل استفاده می‌کنند، ممکن است در برابر بسیاری از بیماری‌ها، به ویژه سرطان سینه، محافظت شوند.

باشگاه خبرنگاران نوشت: محققان در مطالعه‌ای جدید رابطه بین سرطان سینه و آجیل‌ها را کشف کردند.

طبق تحقیقات مشخص شد، زنانی که در برنامه غذایی خود از آجیل استفاده می‌کنند، ممکن است در برابر بسیاری از بیماری‌ها، به ویژه سرطان سینه، محافظت شوند.

مطالعه‌ای که روی بیش از ۳ هزار بیمار در چین انجام شد، نشان داد بیمارانی که ۵ سال پیش از تشخیص سرطان سینه گردو مصرف کرده اند، احتمال عود سرطان سینه و  خطر مرگ آن‌ها کمتر بوده است.

وندی چن انکولوژیست در بوستون گفت: افرادی که  آجیل می‌خوردند دارای شاخص توده بدنی پایین‌تر (BMI) و زندگی فیزیکی فعال تری بودند، که همه این عوامل مرتبط با پیشگیری و بقای سرطان سینه هستند.

ایرن ون پلاریگان اپیدمیولوژیست دانشگاه کالیفرنیا در مطالعه دیگری که فواید خوردن گردو را برای بیماران مبتلا به سرطان روده نشان داد،گفت رابطه مفیدی بین خوردن گردو و پیشگیری از سرطان سینه وجود دارد.

 بیشتربخوانید:

چه عواملی در بروز سرطان سینه موثر است ؟

آشنایی با مهم ترین دانه های روغنی و فواید هریک از آنها برای بدن

 

 

برچسب ها: زنان، سرطان، سرطان سینه، سرطان روده، آجیل تعداد بازديد: 262 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز