Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:01

15
شهریور
راه‌های درمان واریس پا در بانوان

راه‌های درمان واریس پا در بانوان

واریس یکی از متداول‌ترین مشکلات بین خانم‌هاست، ولی خوشبختانه با داشتن اطلاعات درست می‌توانید یاد بگیرید که چطور از آن پیشگیری کنید، با آن زندگی کنید یا از دستش خلاص شوید.

به گزارش  مردمان، ایستادن زیاد و ایجاد فشار، باعث افزایش آسیب به رگ‌های قسمت پایین بدن می‌شود. در بسیاری از افراد، رگ‌های واریس مشکل زیادی ایجاد نمی‌کند و در افراد دیگر، رگ‌های واریسی می‌تواند موجب درد و ناراحتی زیادی شود.

واریس یکی از متداول‌ترین مشکلات بین خانم‌هاست، ولی خوشبختانه با داشتن اطلاعات درست می‌توانید یاد بگیرید که چطور از آن پیشگیری کنید، با آن زندگی کنید یا از دستش خلاص شوید.

علایم واریس

رگ‌های تیره رنگ و بیشتر بنفش یا آبی رنگ.

رگ‌های پیچ خورده و برجسته که به شکل طناب پیچیده‌ای روی پا ظاهر می‌شود.

هنگامی که علایم و نشانه‌های دردناک رخ می‌دهد

 

بیشتر بخوانید:

درمان قطعی واریس

 

 

ممکن است این علایم شامل موارد زیر باشند:

حساس ضعف یا سنگینی در پا‌ها

سوزش، گرفتگی عضلات و تورم در بخش پایین پا‌ها

دردی که پس از نشستن یا ایستادن طولانی مدت

افزایش می‌یابد.

خارش در اطراف یک یا چند رگ

خون ریزی از رگ‌های واریسی

زخم دردناک در ورید با تغییر رنگ پوست به صورت قرمز رنگ

عواملی که باعث ایجاد واریس می‌شوند

ضعیف بودن دریچه‌ها

وراثت

جنسیت زنان

چاقی

پیری

بارداری

 

بیشتر بخوانید:

روش های خانگی درمان واریس پا

 

واریس فقط در پا‌ها ایجاد نمی‌شود
با این‌که واریس به خاطر وزن بدن و جاذبه زمین بیشتر در پا‌ها دیده می‌شود، ولی انواع مختلفی از واریس در قسمت‌های دیگر بدن هم دیده می‌شود. تلانژکتازی و ونوز لیک روی صورت، گردن و رگ‌های عنکبوتی در همه قسمت‌های بدن ایجاد می‌شود. حتی هموروئید که بزرگ شدن رگ‌های دور مقعد است هم نوعی واریس به شمار می‌رود.

تغییر در سبک زندگی می‌تواند خطر ابتلا به واریس را پایین بیاورد
عوامل خطرزایی هستند که تحت کنترل شما نیستند، ولی می‌توانید با حفظ وزن سالم و خودداری از ایستادن‌ها یا نشستن‌های طولانی‌مدت سهم خودتان را انجام و خطر ابتلا به واریس را تا اندازه‌ای در خود کاهش دهید.

متخصصان همچنین توصیه می‌کنند از پوشیدن طولانی‌مدت لباس‌هایی که در قسمت میان‌تنه و کمر یا ران‌ها تنگ باشند یا کفش پاشنه‌بلند خودداری کنید، زیرا بر گردش خون شما تاثیر می‌گذارند.

واریس می‌تواند یک مشکل زیبایی تلقی شود یا یک مشکل سلامتی یا هر دوبا این که خیلی‌ها فقط به دلیل ظاهر واریس اذیت می‌شوند، کسانی هستند که واقعاً احساس ناراحتی می‌کنند.

البته همه مشکلات واریس نیاز به درمان ندارند، ولی اگر رگ‌های‌تان باد کرد و حساس شد و در فعالیت‌های روزمره‌تان اختلال ایجاد کرد یا شروع به خون ریزی کرد، حتماً به پزشک مراجعه کنید.

این علایم واریس اگر تحت مراقبت و درمان قرار نگیرند به مرور زمان سلامت عروق شما را به خطر می‌اندازند و تغییرات مشخصی در پوست‌تان ایجاد می‌کنند و حتی باعث ایجاد زخم یا لختگی خون می‌شوند.

 
 
 

می‌توانید واریس را ساختگی درمان کنید

اگر رگ‌های واریسی‌تان دردناک نیست یا بر فعالیت‌های روزمره‌تان اثری ندارد، می‌توانید شکل ظاهری آن را با بالا نگه داشتن پاهای‌تان در زمان ممکن بهبود بخشید.

 

اگر یک رگ واریسی داشته باشید، احتمال زیاد شدن آن بالاست

واریسی شدن یک رگ در قسمتی از بدن‌تان، شما را در معرض ابتلا به آن در قسمت‌های دیگر بدن‌تان هم قرار می‌دهد. با این‌که بیشتر درمان‌ها برای از بین بردن رگ‌های آسیب‌دیده موثر هستند، ولی احتمال رشد دوباره آن وجود دارد.

 

درمان واریس

برای از بین بردن رگ‌های واریسی می‌توانید با مشورت با پزشک عمومی‌تان شروع کنید که احتمالاً شما را به یک متخصص عروق، جراح عروق یا متخصص پوست معرفی خواهد کرد.

 

برچسب ها: واریس، درمان واریس، پیشگیری از واریس، واریس پا، رگ های واریسی، علت واریس تعداد بازديد: 2728 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز