Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 11:11

21
فروردین
با این راهکارهای ساده احساس شادی کنید

با این راهکارهای ساده احساس شادی کنید

متخصص رواندرمانی با اشاره به اینکه براساس یافته‌های محققان، احساس غم به طور متوسط ۳ برابر ماندگارتر از شادی است، گفت: برای داشتن زندگی شادتر و دوری از غم، باید برای زندگی روزمره و احساساتمان برنامه داشته باشیم.

فارس نوشت: متخصص رواندرمانی با اشاره به اینکه براساس یافته‌های محققان، احساس غم به طور متوسط ۳ برابر ماندگارتر از شادی است، گفت: برای داشتن زندگی شادتر و دوری از غم، باید برای زندگی روزمره و احساساتمان برنامه داشته باشیم.

محمد پارسا عزیزی، متخصص رواندرمانی، درباره راهکارهای درمانی مقابله با غم اظهارداشت: براساس تحقیقات و یافته‌های محققان و روان‌شناسان، احساس غم به شکل متوسط می‌تواند ۱۲۰ ساعت ماندگار باشد این در حالی است که شادی حدود ۳۶ ساعت ماندگار است.

وی تصریح کرد: احساس غم یک عکس‌العمل طبیعی در برابر ضربه‌های عاطفی، از دست دادن‌ها، ناملایمات دنیا، فقدان‌ها و نرسیدن ها است و با وجود اینکه یک احساس طبیعی و عادی محسوب می‌شود اما بسیار ماندگار تر از سایر احساسات است. 

این استادیار دانشگاه ادامه داد: برای داشتن زندگی شادتر و دوری از غم، باید برای زندگی روزمره و احساساتمان برنامه داشته باشیم، اگر برنامه زندگیتان را سرشار از احساسات خوب نکنید غم و ناراحتی وجود شما را کاملا فرا می‌گیرد.

بیشتربخوانید:

پیشنهادهایی برای شاد بودن در سال جدید

 متخصص رواندرمانی اظهار کرد: گاهی ممکن است شما در طول روز بدون هیچ دلیلی احساس غم و ناراحتی کنید و نتوانید برای این حس خود توجیهی پیدا کنید غافل از اینکه این احساس از قبل در  وجود شما ماندگار شده است، گاهی احساس غم مرتبط با یک علت بیرونی از قبیل طلاق، ورشکستگی، از دست دادن عزیزان، تغییر در سلامتی، بازنشستگی، مشکلات مالی و ... است و گاهی احساس غم به احساسات درونی و ناخوداگاه برمی‌گردد که علت بیرونی برای آن پیدا نمی‌کنیم و احساساتی است که به خلق و خوی ما و شخصیت ما برمی‌گردد. 

عزیزی گفت: علت احساس غم ما هرچه که باشد باید زندگی را آنقدر از احساسات مثبت و خوب پر کنیم که تاثیر ماندگار احساس غم کمتر شود یعنی به ازای هر ناراحتی چندین کار و فعالیت شادی‌آور برای خود ایجاد کنیم که بتوانیم بر احساس غم غلبه کنیم. 

وی اضافه کرد: باید بدانیم شادکامی‌ حالت سرخوشی مداوم نیست و افراد شاد هم هرازچندگاهی طیف وسیعی از احساسات انسانی از قبیل عصبانیت، سرخوردگی، غم و تنهایی را احساس می‌کنند اما وقتی با ناراحتی روبه‌رو می‌شوند یک احساس اساسی خوش‌بینی نسبت به بهتر شدن اوضاع دارند و می‌توانند با آنچه اتفاق می‌افتد کنار بیایند و دوباره احساس شادی کنند. 

این استادیار دانشگاه تصریح کرد: برای داشتن زندگی شاد باید خوب بخوابیم، از خودمان و سلامتیمان مراقبت کنیم، کار کنیم، برای آرزوهایمان بجنگیم و سعی کنیم چیزهایی که از آنها لذت می‌بریم را بشناسیم و در زندگی روزمره آنها را جای دهیم.

عزیزی در پایان یادآور شد: باید از داشته‌هایمان آگاه باشیم و آنها را فدای نداشته‌هایمان نکنیم، یادمان باشد زندگی همین یک بار است و آنچه در اطراف ما می‌گذرد واقعیست، پس دنیا را جایی برای غم و ناراحتی خودمان و اطرافیانمان نکنیم.

بیشتر بخوانید:

آدم‌های موفق وقت خود را با این چیز‌ها تلف نمی‌کنند!

15روش ساده برای رهایی از افسردگی

11عادت افراد خوشحال

 

 

برچسب ها: شادی، شاد بودن، حس مثبت تعداد بازديد: 275 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز