ایسنا نوشت: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی رستورانها و مراکز تولید طبخ مواد غذایی بهویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
سیماسادات لاری با بیان اینکه براساس مطالعات معتبر بینالمللی رستورانها خطرناکترین محل انتقال ویروس کووید-۱۹ هستند، گفت: متاسفانه براساس گزارشات واصله همزمان با افزایش سفرها در کشور شاهد کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در برخی رستورانها و مراکز تولید و طبخ مواد غذایی بهویژه در شهرهای مسافرپذیر هستیم.
وی ادامه داد: توصیه ما به مردم کشور به ویژه مبتلایان به بیماریهای زمینهای این است که تا حد امکان به رستوران نروند.
لاری همچنین گفت: مردم میتوانند هرگونه تخلف در رعایت پروتکلهای بهداشتی در رستورانها را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ جهت انجام پیگیریهای بعدی توسط همکاران ما گزارش کنند.