ایسنا نوشت: معاون درمان وزیر بهداشت گفت: بیشتر بیماران بد حال مبتلا به بیماری کووید ۱۹ افرادی هستند که دیرهنگام و بعد از گذشت یک هفته یا ۱۰ روز و بعد از آنکه بدحال شدند به مراکز درمانی مراجعه می کنند در صورتی که اگر در روزهای نخست شروع علائم به درمان خود حساس باشند، بهبودی حاصل نموده و جان خود را از دست نمیدهند.
دکتر جان بابایی گفت: باید حساسیت عمومی نسبت به علائم نخست بیماری کووید ۱۹ افزایش یافته و رعایت مسائل پیشگیرانه و پروتکهای بهداشتی مورد توجه آحاد مردم قرار گیرد.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل افزایش تعداد مبتلایان و فوتی های ناشی از کرونا مراجعه دیر هنگام بیماران به مراکز درمانی است ادامه داد: مردم باید نسبت به علائمی نظیر تب، سردرد، سرفه و تنگی نفس و بی حالی که از علائم شروع کرونا است حساس باشند و در سریع ترین زمان ممکن به پزشکان و مراکز درمانی مراجعه کنند.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیشتر بیماران بد حال مبتلا به بیماری کووید ۱۹ افرادی هستند که دیرهنگام و بعد از گذشت یک هفته یا ۱۰ روز و بعد از آنکه بدحال شدند به مراکز درمانی مراجعه می کنند در صورتی که اگر در روزهای نخست شروع علائم به درمان خود حساس باشند، بهبودی حاصل نموده و جان خود را از دست نمیدهند.
وی مشارکت مردم در رعایت مسائل پیشگیرانه و پروتکلهای بهداشتی را تنها راه شکست بیماری کووید ۱۹ و جلوگیری از شیوع آن دانست و افزود: افزایش تختهای بیمارستانی تنها راه مقابله با این بیماری نیست و لازمه موفقیت در این زمینه افزایش حساسیت عمومی است.