Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:13

27
مهر
وضعیت ۴۵ شهر کشور قرمز است

وضعیت ۴۵ شهر کشور قرمز است

مردانی گفت: در حال حاضر وضعیت ۴۵ شهر کشور قرمز است و باید برای آن‌ها محدودیت‌های تردد در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود مردانی عضو کمیته کشوری مقابله با بیماری کرونا و متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص تاثیر محدودیت‌های جدید کرونایی بر روند شیوع ویروس، اظهار کرد: براساس اطلاعات ارائه شده توسط وزیر بهداشت نزدیک به ۴۰ درصد از رفت و آمد‌های داخل شهری و ۵۰ درصد از رفت و آمد‌های برون شهری کاهش یافته و این بسیاری خوشحال کننده است، اما‌ کاش این محدودیت‌ها چند ماه قبل اعمال می‌شد تا شاهد جان باختن افراد زیادی نبودیم.

او گفت: با توجه به شرایط موجود باید در دیگر کلان‌شهر‌ها نیز محدودیت‌های تردد را ایجاد کنیم، زیرا ۴۵ شهر کشور وضعیت قرمز دارند.

مردانی افزود: باتوجه به این که اعمال محدودیت‌ها در ۵ کلان‌شهر اثرات مثبتی را برجا گذاشته است، باید این دسته از محدودیت‌ها برای دیگر شهر‌ها نیز اعمال شود.

عضو کمیته کشوری مقابله با بیماری کرونا درپاسخ به این سوال که چرا زدن ماسک و رعایت بهداشت نیز نتوانسته است از شیوع بیشتر کرونا ویروس جلوگیری کند، تاکید کرد: هرچند که ابعاد کرونا در کشور ما گسترده‌تر است، اما این مشکل فقط در ایران وجود ندارد، حتی برخی از کشور‌های اروپایی که تا حدی این بیماری را کنترل کرده بودند هم با گسترش بیشتر ویروس کرونا مواجه شده و حتی مقررات منع رفت و آمد شبانه را وضع کرده اند؛ بنابراین مردم باید همچنان به رعایت موارد بهداشتی بپردازند.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: علاوه بر رعایت موارد بهداشتی زدن ماسک، تعطیلی ادارات و مدارس هم در کنترل ویروس کرونا بسیار موثر است.

مردانی افزود: با توجه به این که عده‌ای از مردم همچنان در مراکز خرید در حال خرید هستند توصیه می‌شود تا این مراکز مدتی بسته شود، زیرا رفت و آمد به این مراکز سبب شیوع هرچه بیشتر ویروس خواهد شد.

او یادآوری کرد: در شرایط کنونی شستشوی مکرر دست‌ها نیز بسیار حائز اهمیت است، زیرا با انجام این کار می‌توان به قطع زنجیره انتقال عفونت‌های دستگاه تنفس فوقانی از قبیل آنفلوانزا، سرماخوردگی و کرونا کمک کرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: استراتژی دیگری که می‌توان برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا به کاربرد عدم شرکت در تجمعات است و لازم است مردم همچنان به برگزاری مراسم عروسی و سفر‌های غیر ضروری نپردازند.

او در پاسخ به این سوال که محدودیت‌های سفر تا چه حد در کنترل کرونا ویروس موثر است، گفت: تاثیر محدودیت‌های سفر به این زودی مشخص نمی‌شود، بلکه یک تا دو هفته بعد با کاهش مراجعه کنندگان به مراکز درمانی نمود پیدا کرده و آمار مرگ و میر تا حد قابل توجهی کاهش می‌یابد.

مردانی بیان کرد: توصیه می‌شود در شرایط کنونی مردم به مصرف دارو‌های غیر ضروری اصرار نداشته باشند.

تفاوت آنفلوانزا و کرونا

این متخصص بیماری‌های عفونی درخصوص امکان ابتلا مجدد افراد به بیماری کرونا، افزود: امکان ابتلای مجدد افراد به کرونا وجود دارد، اما این امر به ندرت اتفاق خواهد افتاد و ابتلای افراد برای دومین بار به این ویروس بسیار خفیف‌تر خواهدبود.

مردانی در پایان گفت: آنفلوانزا یک بیماری حاد ویروسی است که با علائمی مانند تب و بدن درد شدید به یکباره بروز پیدا می‌کند، اما بیماری کرونا به صورت تدریجی ظاهر می‌شود و با علائم گوارشی مانند تهوع، استفراغ و ازدست دادن حس بویایی و چشایی همراه است. همچنین آنفلوانزا پس از یک هفته از بین خواهد رفت در حالی که ۱۴ تا ۲۱ روز به طول می‌انجامد.

برچسب ها: کرونا ویروس، ویروس کرونا، کرونا در ایران، دکتر مسعود مردانی، ستاد ملی مقابله با کرونا، استان های قرمز تعداد بازديد: 267 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز