Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:07

5
شهریور
توصیه‌های سلامتی برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده

توصیه‌های سلامتی برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده

در گزارش زیر نکاتی که نذری‌دهنده‌ها و نذری‌گیرنده‌ها باید رعایت کنند را با هم می‌خوانیم.

به گزارش تبیان، تهیه غذا‌های نذری به مناسبت‌های مختلف مذهبی به ویژه در ماه محرم از سنت‌های دیرین مسلمانان به ویژه ایرانیان است.

در این مطلب توصیه‌های سلامتی برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده را گردآوری کرده‌ایم.

نکاتی که نذری گیرنده باید رعایت کند

نذری را در محل برگزاری مراسم میل نکنید

از جا‌های شلوغ نذری نگیرید و در صف نایستید

اگر توزیع‌کننده نذری ماسک نداشت، آن را نگیرید

اگر فکر می‌کنید ممکن است غذای نذری را نخورید آن را تحویل نگیرید

پس از دریافت نذری، ظرف آن را عوض وغذا را گرم کنید و دستان‌تان را بشویید و سپس میل کنید

غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی را که به صورت روباز توزیع می‌شوند نگیرید

 

نکاتی که نذری دهنده باید رعایت کند

در محل پخت کمترین تعداد افراد ممکن حضور داشته باشند

در تمام مراحل پخت غذا، ماسک و دستکش داشته باشید

غذا‌ها را در ظروف سربسته و خانه به خانه توزیع کنید

سلامت و بهداشت مواد اولیه مانند همیشه اولویت اول‌تان باشد

از سلامت افراد کمک کننده در مراحل پخت غذا مطمئن شوید

 

بیشتربخوانید:

داستان غذای نذری امام حسین (ع) چیست؟

نکته هایی مهم برای نگهداری غذاهای نذری

10نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری

برچسب ها: غذای نذری، ماه محرم، ویروس کرونا، شیوع کرونا، نذری دادن تعداد بازديد: 240 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز