تحریریه زندگی آنلاین : دکتر علیرضا یارقلی؛ متخصص طب سنتی به گزارش کودک سالم، در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس اظهار داشت: از جمله پرهیزات غذایی و گیاهی برای زنان باردار میتوان به عدم مصرف زرشک، بابونه، کدو، جعفری، نعناع کوهی، زعفران، زیره، سیاهدانه و کرفس اشاره کرد. مصرف تمامی موارد ذکر شده اگر به صورت غذایی و در دفعات کم باشد، معمولاً عارضهای در پی ندارد، اما باید بدانیم مصرف دارویی مواد ذکر شده ممکن است با عارضههای جدی همراه باشد، بنابراین توصیه میشود قبل از استفاده با پزشک مشورت شود. توصیه میشود تا وقتی فرد مطمئن نشده که گیاهی برایش مناسب است؛ یعنی با نظر پزشک متخصص نسبت به مصرف آن محتاط باشد؛ چراکه ممکن است فرد و جنین آن را با خطرات جدی و جبرانناپذیر مواجه کند. غذاهای مانده به ویژه غذایی گوشتی از بدترین سموم هستند. همچنین مصرف سوسیس، کالباس، ژامبون، ساردین و سایر کنسروها و ماهی مانده نیز باید مورد استفاده قرار نگیرد. به طور کلی افراط در همه خوراکیها برای زنان باردار ممنوع است و نباید هیچ ماده غذایی را خارج از اندازه مصرف کنند، در نتیجه بهترین روش، روش تغذیه تنوع در غذاها و مصرف کم آنها است.
بیشتربخوانید:
بهترین رژیم غذایی برای مبارزه با کم خونی
بهترین غذاها برای بارداری
میان وعدههای مفید برای خانمهای باردار
تغذیه ماه به ماه در دوران بارداری