تحریریه مجله دنیای تغذیه
1- تاج انار را حدود نیم ساعت در آب ولرم قرار دهید وقتی نرم شد به شکل گلبرگ آنها را از هم باز کنید.
2- کلاهک و تاج انار را تا نیمه به گونه ای از آن جدا کنید که داخل انار هیچ به هم نریزد وبه شکلی در آید که انار از نیمه با پوست وقسمت رویی آن باز دیده شود .
3- پوست انار را با یک چاقوی لیزری تیز از روی آن برداشته یا انارها را همینطور کامل ودرست درون ظرفی جداگانه قرار دهید ویا به قطعات کوچکتری که بسیار برای مصرف راحت تر است در آورده وبر سر سفره یلدایی خود بگذارید.
4- انار ها را دانه کرده درون کاسه ای بلوری بریزید ودر لابه لای آنها چند نگین کوچک آناناس وانگورریخته وچند تکه از انارهای کوچک هرمی شکل نیز روی آنها بگذارید .
5- ژله یا ژلاتین رقیقی آماده کنید و دانه های انار را پس از ریختن در آن به کمک قاشق توری کوچکی از ژله خارج کرده و در شکر بغلتانید. سپس دانه ها را در یخچال قرار دهید. اگر می خواهید دانه ها به هم نچسبند آنها را در ظرف مسطحی مانند سینی در یخچال بگذارید.
6- انار را با ژله درست کنید. در حقیقت دانه های انار را به شکل دلخواهتان قالب می زنید. مقدار انارتان می تواند از ژله بیشتر یا كمتر باشد.