Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:18

31
اردیبهشت
نحوه انجام کراتینه مو مردانه

نحوه انجام کراتینه مو مردانه

کراتین در واقع پروتئین اصلی موجود در مو، دندان و ناخن ها است و باعث صاف شدن و درخشندگی موها می شود؛ در افرادی که موهای فر یا وز دارند، این پروتئین به میزان کافی جهت نرم کردن ساختمان مو وجود ندارد.

 معمولا کراتینه کردن مو‌ها برای از بین بردن وزی و حالت موج‌دار در مو‌ها استفاده می‌شود که به طور کلی دارای ۲ نوع متفاوت است. نوع اول که فقط مو‌ها را نرم می‌کند و هر گونه خشکی و آسیب در آن را از بین می‌برد و نوع دوم که علاوه بر این‌ها، با روش‌هایی به صاف و لخت شدن مو‌ها نیز کمک می‌کند؛ بنابراین کراتینه کردن به تنهایی فقط برای نرم شدن موهاست و ربطی به صاف شدن آن‌ها ندارد، مگر اینکه خودتان بخواهید مو‌های صافی هم داشته باشید که در این صورت، کراتینه با روش‌های مختلفی به صاف کردن مو‌ها نیز کمک می‌کند.

 

انواع کراتینه

کراتینه معمولاً دارای دو نوع رایج می‌باشد.

نوع اول کراتین به نرم کردن مو‌ها می‌پردازد و هرگونه آسیب و یا خشکی را از بین می‌برد.

نوع دوم کراتین روشی است که باعث صاف شدن و لخت شدن مو‌ها می‌شود. افرادی که صرفا قصد کراتینه معمول را دارند، فقط مو‌های خود را نرم می‌کنند و هیچ اقدامی برای صاف شدن موی آن‌ها انجام نمی‌گیرد.

 بیشتر بخوانید:

عوارض خطرناک کراتینه کردن مو

 

کراتینه مو مردانه

ممکن است بسیاری از ما چه مرد و چه زن؛ از وزی، فری و خشک بودن مو‌های خود رضایت نداشته باشیم. امروزه روش‌هایی که برای صاف کردن مو استفاده می‌شوند (مانند استفاده از کراتین) دیگر فقط برای خانم‌ها استفاده نمی‌شود. در واقع کراتینه مو مردانه در حال حاضر در بسیاری از سالن‌ها و مراکز زیبایی استفاده می‌شود. آقایان، به ویژه آن‌هایی که عاشق مو‌های بلند هستند، برای اینکه مو‌هایشان شاداب‌تر و نرم‌تر شود، به کراتین درمانی رو می‌آورند. فراموش نکنید که متخصص زیبایی آموزش دیده باید درمان را انجام دهد.

 

فواید کراتینه کردن مو:

۱. رفع آسیب و خشکی مو‌ها

۲. ضد وزی مو‌ها

۳. احیا و ترمیم کوتیکول مو‌ها

۴. صافی مو‌های مجعد

۵. صاف و لخت کننده مو‌ها و به خصوص مو‌های موج دار و مجعد

۶. رفع آسیب‌های جدی و ساختاری مو‌ها

 

بیشتر بخوانید:

کراتینه مو با ویتامینه مو چه تفاوتی دارد؟

همه چیز درباره کراتینه کردن مو

 

 

طریقه استفاده از کراتینه

۱- ابتدا مو را با شامپو خنثی (شامپو بچه) یا شامپو قلیای شستشو میدهیم (برای باز شدن کوتیکول‌های مو).

 

۲- مو‌ها را ۸۰ درصد خشک میکنیم (مقداری رطوبت بماند).

 

۳- پیشانی و کنار گوش را با مقداری روغن محافظ پوست چرب میکنیم.

 

۴- بسته را تکان میدهیم و داخل کاسه رنگ میریزیم و با قلم روی مو‌ها کار میکنیم همزمان با شانه ریز خیلی شانه میکنیم که دقیقا مواد به همه جای مو برسه. (از نیم سانتی ریشه مو را آغشته میکنیم).

 

۵- پس از آغشته شدن مو از کاورپلاستیکی استفاده میکنیم و روی مو‌ها را کامل پوشش میدهیم و زمان ۴۵ دقیقه الی یک ساعت صبر میکنیم.

تذکر: دقت کنید که در این مرحله مو‌ها شکسته نباشند.

نکته: ممکن است در بعضی افراد در این مرحله مو خیلی سفت و سخت شود (اصلا نگران نباشید) در این مرحله کراتین دیواره دفاعی را بدور مو کشیده است.

 ۶- پس از مکث لازم با سشوار مو‌ها را تا ۸۰ درصد خشک میکنیم (با باد ولرم) و همزمان برس میکشیم.

 ۷- در این مرحله مو‌ها را لایه لایه تقسیم میکنیم و با اطو موی حرفه‌ای (دمای ۲۰۰-۲۲۰ درجه سانتیگراد) کار را از پشت سر شروع میکنیم. (ابتدا لایه‌های زیرین را اطو میکشیم)

نکته: دقت شود که لایه‌های انتخابی هرچه نازکتر باشد کار نتیجه بهتری خواهد داد (بصورتی که جلو و پشت مو‌ها اطو را لمس کند)

نکته دوم: هر دسته از مو‌ها را ده بار اطو میکشیم

 

بیشتر بخوانید:

4روش صاف کردن مو بدون استفاده از اتوی مو

 

 

نکات مهم

۱. رنگ کردن مو‌ها باید با ۲ هفته فاصله از زمان انجام این تکنیک صورت بگیرد. یعنی یا ۲ هفته قبل یا ۲ هفته بعد از آن.

 

۲. ماندگاری صافی ژاپنی معمولا تا ۶ ماه است و مویی که بعد از آن رشد می‌کند، همان حالت فر را دارد.

 

۳. ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد از انجام صاف کردن موها، نباید مو‌ها شسته شوند و حتی نباید خیس گردند.

 

۴. گفته می‌شود که این روش نسبت به سایر روش‌های کراتینه مو، خطراتی مانند سرطان‌زا بودن و... را ندارد، اما به هر حال در استفاده از مواد شیمیایی برای بدن، همیشه عوارضی وجود دارد که باید با چشمانی باز به استفاده از ان‌ها اقدام کرد.

 

۵. کراتین را میتوانید روی مو‌های رنگ شده استفاده کنید.

 

۶. روی مو‌های کودکان بالای ۱۰ سال هم قابل استفاده است.

 

عوارض کراتینه کردن مو‌ها

استنشاق فرمالدهید منجر به سوزش گلو، سرفه، خارش چشم و حتی خونریزی از بینی می‌شود. فرمالدهید به جز افزایش خطر ابتلا به سرطان و بیماری ALS، بیماری‌های مزمنی هم، چون آسیب به سیستم عصبی مرکزی، سردرد، افسردگی، تغییرات خلقی، بی خوابی، حساسیت، اختلال حافظه و تعادل را نیز ایجاد می‌کند.

 

در دوران بارداری به هیچ وجه نباید در معرض فرمالدهید قرار گرفت و کراتین مو در این دوران ممنوعیت دارد. حتی در سالن‌هایی که در حال انجام کراتینه هستند نباید مادران باردار حضور داشته باشند.

منبع: بیتوته

برچسب ها: خشکی مو، لخت کردن مو، کراتینه کردن مو، کراتینه، صاف شدن مو، کراتینه کردن مو در خانه، کراتینه کردن مو مردانه، کرتینه خانگی تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز