تحریریه زندگی آنلاین : انتخاب رستوران بین راهی خوب از رستوران های شهر خودمان سخت است و دقت بیشتری می خواهد. زیرا شما از آن رستوران ها اطلاعاتی ندارید. در سفر هستید باید خیلی مراقب غذاهای مصرفی تان باشید. به همین منظور در این مقاله شما را برای انتخاب یک رستوران بین راهی راهنمایی کرده ایم.شاید برای خیلی از شماها اتفاق افتاده باشد. که در سفر باشید و هنگام ناهار و یا شام بین راه باشید و هنوز به مقصد مورد نظر برای استراحت نرسیده باشید. مجبور هستید از رستوران های بین راهی استفاده کنید. برای انتخاب رستوران بین راه باید ملاک هایی را مد نظر داشته باشید.
1- رستوران هایی که به شهر و خیابان نزدیک تر است.
اولین ملاک تان این باشد که رستورانی را انتخاب کنید که نزدیک به شهر و نزدیک به خیابان اصلی باشد. اگر دقت کرده باشید چنین رستوران هایی مشتریان زیادی دارند و برای رقابت همیشه بهترین مواد را استفاده می کنند.
2- رستوران هایی که شلوغ هستند.
رستوران هایی که مشتریان زیادی دارند، مسلما مواد غذایی تازه تری هم دارند. و با این حال از کیفیت غذایی بالایی برخوردار هستند.
بیشتربخوانید:
در سفر چه غذاهایی بخوریم تا مسموم نشویم؟
3- رستوران هایی که تمیز باشند.
هر گز در رستوران هایی که کثیف هستند غذا نخورید. رستوران باید دائم تمیز شده باشد و صاحب آن باید به سلامت مشتریان خود اهمین بدهد.
4- مشتریان را بررسی کنید.
وقتی داخل رستوران می شوید به چهره ی مشتریان رستوران نگاه کنید. دقت کنید، باید در چهره ی مشتریان رضایت را ببینید و در ضمن از رستوران هایی استفاده کنید که مشتریان آن محلی باشند. رستوران هایی که از لحاظ کیفیت غذا خوب هستند مردم محلی آن شهر از آن استفاده می کنند و مسلما بهترین انتخاب است، شما می توانید به این رستوران ها اعتماد کنید. زیرا افراد بومی و محلی از رستوران هایی که غذاهای بی کیفیت و گران دارند، استفاده نمی کنند.
5- به نور پردازی و دکوراسیون رستوران دقت کنید.
یک رستوران بین راهی خوب باید، محیطی آرام و تمیز و همراه با نور پردازی کافی باشد. رستوران هایی که فضای خیلی کوچک و نور کم و سیستم تهویه ی مناسب ندارند. اصلا مناسب نیستند.رستوران هایی را انتخاب کنید میزهای آن شیشه ای و تمیز هستند. آلودگی در میزهای پلاستیکی سخت تر است و به راحتی تمیز نمی شود.
بیشتربخوانید:
بهترین رژیم غذایی در مسمومیت غذایی چیست؟
6- کیفیت خدمات رستوران :
رستوران هایی که کارکنان و مدیر آن ها خوش برخورد هستند و رفتار مناسبی با مشتریان دارند را انتخاب کنید. علاوه بر برخورد و رفتار کارکنان رستوران باید لباس های تمیز و شیک داشته باشند.کارکنان رستوران باید بهترین خدمات را به شما ارائه بدهند.
7- قیمت غذای رستوران :
قیمت منوها می تواند یک ملاک خوب برای انتخاب رستوران بین راهی باشد اما شما باید قیمت چندین رستوران را مورد بررسی قرار بدهید. امروزه تفاوت بین قیمت غذای رستوران های بین راهی و رستورانهای داخل شهر زیاد نیست. بهتر است به دنبال غذاهای ارزان نباشید زیرا احتمال اینکه آن غذا بی کیفیت و خوب نباشد بسیار است. اگر قیمت غذاها بسیار پایین بود باید به کیفیت غذاهای آن شک کرد. در ضمن بالا بودن قیمت ها هم دلیلی بر کیفیت خوب غذاها نیست. رستورانی که قیمت غذاهای آن با فضا و منوهای آن متناسب باشد. و قیمت ها تا حد رستوران های دیگر باشد. یعنی نه خیلی ارزان و نه خیلی گران باشد و قیمت ها منطقی باشند، رستوران خوبی است.قیمت غذاهای رستوران بین راهی خوب، بسیار مهم است.
8- انتخاب بهترین غذاها در رستوران های بین راهی :
هنگام انتخاب غذای رستوران های بین راهی باید دقت زیادی کرد و هر غذایی را نباید سفارش داد. هرگز از غذاهایی مانند کوبیده و ... استفاده نکنید زیرا از مواد داخل آن ها اطلاعی ندارید. پیشنهاد ما جوجه، چنجه و برگ و مرغ است. زیرا چرخ نمی شود و مواد داخل قابل مشاهده است. از انواع خورشت، بهتر است از خورشت قورمه سبزی استفاده نکنید. زیرا علاوه بر شاهد نبودن بر کیفیت سبزی آن، سبزی های هر منطقه متفاوت است و شاید باب میل شما نباشد و شاید هم برعکس.
بیشتربخوانید:
برای پیشگیری از مسمومیت غذایی چه باید کرد
نکاتی برای استفاده و انتخاب غذا در رستوران بین راهی :
هرگز از غذاهای فست فودی بین راه ها استفاده نکنید. مواد غذایی این غذاها سریع فاسد می شوند.
از خوردن سالاد و سبزی همراه غذا در رستوران های بین راهی اجتناب کنید.
این را بدانید به دلیل اینکه شما در سفر هستید هر چیزی را نباید به همراه غذای خود میل کنید. زیرا امکان اینکه شما بیمار شوید و یا با شما سازگاری نداشته باشد بسیار است.