Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:13

13
شهریور
توصیه‌های بهداشتی به زائران اربعین

توصیه‌های بهداشتی به زائران اربعین

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، نکاتی را به زائران اربعین یادآور شد که در مطلب زیر می‌خوانید.

فرشید رضایی  سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: زائران اربعین برای داشتن سفری توام با سلامتی قبل از سفر، دوره واکسیناسیون کرونا را تکمیل کنند و اگر از آخرین تاریخ تزریق واکسن آن‌ها بیشتر از ۶ ماه گذشته است، دوز یادآور را بزنند.

وی تاکید کرد: زائران اربعین در طول پیاده روی مایعات کافی بنوشند و از آب سالم و فراوان، غذا‌های پخته شده تازه و گرم، میوه پوست دار و شسته شده استفاده کنند.

رضایی ادامه داد: زائران از چند روز قبل از اربعین، پیاده روی منظم داشته باشند و برای سلامتی زانوها، هنگام پیاده روی از عصا استفاده کنند. از کفش راحت و مخصوص پیاده روی و دو جوراب یا جوراب حوله‌ای استفاده کنند. از کوله پشتی مناسب استفاده کرده و از حمل بار اضافی و سنگین پرهیز کنند.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: فهرست وسایل ضروری همراه زائران دارو‌های بیماری‌های زمینه‌ای برای ۱۰ روز، چسب زخم، پودر ORS، نمک، آلو خشک و انجیر خشک (برای پیشگیری از یبوست)، قاشق و لیوان، دمپایی، صابون، چراغ قوه باشد.

فرشیدی با بیان اینکه زائران در فواصل زمانی منظم، به خود استراحت دهند و از مواجه طولانی مدت با آفتاب خودداری کنند، افزود: برای در امان بودن از آفتاب و نور شدید خورشید از عینک آفتابی، کلاه لبه دار و کرم ضد آفتاب، استفاده کنند. از لباس مناسب، گشاد و با الیاف نخی به تن کنند.

وی بیان داشت: زائران در طول پیاده روی مایعات کافی بنوشند. در اماکن شلوغ و پر تجمع، از ماسک استفاده کنند و در صورت داشتن علائم بیماری، ماسک بزنند و از دیگران فاصله بگیرند و به مراکز درمانی اطلاع دهند.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت با اشاره به این که وبا یک اسهال عفونی خطرناک است که از طریق آب، غذا و دست آلوده منتقل می‌شود، گفت: لازم است زائران به طور منظم دست‌های خود را با آب و صابون بشویند و از آب سالم و فراوان، غذا‌های پخته شده تازه و گرم، میوه پوست دار و شسته شده استفاده کنند.

فرشیدی افزود: زائران اربعین از خوردن هرگونه سالاد و سبزیجات، ماهی، لبنیات غیر پاستوریزه و غذا‌های دارای سس و کشک، خودداری کنند. اگر با تب، سرفه، ضایعات پوستی اسهال و استفراغ مواجه شدند؛ فوراً به دنبال مراقبت‌های پزشکی باشند.

وی در پایان از زائران اربعین خواست پس از بازگشت از سفر قرنطینه را رعایت کنند و مخصوصاً از خانم‌های باردار، سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و نقص ایمنی فاصله بگیرند.

 

 

برچسب ها: واکسیناسیون، اربعین، ویروس کرونا، پروتکل های بهداشتی، زائران اربعین تعداد بازديد: 213 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز