Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:52

2
مرداد
چگونه در بانک‌ها و ادارات از ابتلا به کرونا جلوگیری کنیم؟

چگونه در بانک‌ها و ادارات از ابتلا به کرونا جلوگیری کنیم؟

از آنجاکه ویروس کرونا از طریق سطوح منتقل می‌شود و احتمال انتقال آن در اماکن عمومی مانند ادارات و بانک‌ها که در آن‌ها سطوح مشترکی وجود دارد بیشتر است؛ رعایت برخی نکات ساده بهداشتی می‌تواند از ابتلا به کرونا در این اماکن جلوگیری کند.

تسنیم نوشت: از آنجاکه ویروس کرونا از طریق سطوح منتقل می‌شود و احتمال انتقال آن در اماکن عمومی مانند ادارات و بانک‌ها که در آن‌ها سطوح مشترکی وجود دارد بیشتر است؛ رعایت برخی نکات ساده بهداشتی می‌تواند از ابتلا به کرونا در این اماکن جلوگیری کند.

با توجه به آخرین اطلاعات، راه‌های انتقال ویروس کرونا از انسان به انسان از طریق سرفه، عطسه، تخلیه ترشحات بینی و دهان است. این ویروس می‌تواند تا فاصله ۲ متری از طریق سرفه یا عطسه منتقل شود.

راه دیگر انتقال، تماس دست‌ها با محیط و سطوح آلوده به ویروس مانند تجهیزات، دستگیره درب‌ها، میز و صندلی، شیرآلات، نرده پله ها، پریز و کلیدهای برق و کلیه وسایلی که به طور عمومی و مشترک استفاده می‌شود (اسکناس، اسناد و مدارک دست به دست شده و نظایر آن) بنابراین حائز اهمیت است پس از تماس با هر فرد یا اشیای مشکوک، دست و صورت خود را با آب و صابون شستشو دهید.

بیشتر بخوانید:

ماسک بزنید تا زنجیره انتقال کرونا بشکند

استفاده همگانی از ماسک مانع بروز موج دوم کرونا می‌شود

 

 

بر اساس گزارش دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران هنگام مراجعه به بانک‌ها، صندوق‌های قرض الحسنه، دفاتر پیشخوان، مراکز بیمه و ... نکات زیر را رعایت کنید:

فاصله تا ۲ متر جهت پیشگیری از بروز بیماری رعایت شود؛

شستن مرتب دستها با آب و صابون و یا استفاده از مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل؛

استفاده از وسایل حفاظت شخصی از جمله ماسک و دستکش

استفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه یا سرفه کردن (در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنید)؛

عدم تماس دست ها با چشم، بینی و دهان؛

عدم استفاده از خودکار مشترک برای مراجعین (استفاده از خودکار شخصی)

از حضور و توقف در محل های کاری پر ازدحام و شلوغ که ممکن است مواجهه با ویروس کرونا وجود داشته باشد دوری شود.

برای تماس با دکمه های آسانسور، از دستمال کاغذی یا دستکش استفاده شود؛

عدم استعمال دخانیات در حین کار و حتی محوطه بانک‌ها؛

در هنگام مراجعه به به بانک‌ها، صندوق‌های قرض الحسنه، دفاتر پیشخوان، مراکز بیمه و ... در زمان شیوع ویروس کرونا، جهت حفظ سلامتی خود و دیگران و جلوگیری از انتشار ویروس و قطع زنجیره انتقال آن باید بهداشت فردی، شستشوی دست با آب و صابون یا ضدعفونی کردن آن‌ها با الکل، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را رعایت کرده و به تدابیر و توصیه‌ها عمل کنیم.

برچسب ها: بانک، ویروس کرونا، انتقال ویروس کرونا تعداد بازديد: 274 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز