Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 27 مهر 1403 - 07:30

30
تیر
خطرات نگهداری آبغوره در مقابل نور مستقیم خورشید

خطرات نگهداری آبغوره در مقابل نور مستقیم خورشید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص نحوه نگهداری آبغوره برای اینکه فاسد نشود، نکاتی را متذکر شد.

غزاله اسلامیان اظهار کرد: رنگ سبز غوره به دلیل وجود رنگدانه کلروفیل است، وقتی غوره در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد و به انگور تبدیل می‌شود، کلروفیل با رنگدانه‌های کاروتئوئید یا آنتوسیانین جایگزین می‌شود، به همین دلیل وقتی آبغوره را در معرض نور خورشید قرار می‌دهیم تغییر رنگ می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: اگر آبغوره را داخل ظرف پلاستیکی در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهیم دما و نور باعث آزاد شدن بیشتر فتالات‌هات و عنصر(Sb)Antimony از بطری به داخل آبغوره می‌شود که خطرات زیادی را متوجه سلامت بدن می‌کند.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با بیان اینکه نور خورشید باعث کاهش مقدار ویتامین C موجود در آبغوره می‌شود تاکید کرد: بهترین روش نگهداری آبغوره، استفاده از ظروف شیشه‌ای کوچک و داخل یخچال است.

اسلامیان توضیح داد: غوره‌ها را تمیز بشویید، بین یک تا دو روز اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند و بعد از آبگیری پاستوریزه کرده و ظرف شیشه‌ای را هم داخل آبجوش به صورت افقی بجوشانید تا استریل شده و از کپک زدن آبغوره جلوگیری شود. در نهایت در شیشه‌ها را به طور کامل ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.

بیشتربخوانید:

نکاتی که باید در مورد کپک رب ، آبغوره و ترشی بدانید

روش هایی برای جلوگیری از کپک زدن آبغوره و رب

تست خانگی سالم بودن بدن با یک استکان آبغوره

خطرات نگهداری آبغوره در مقابل نور مستقیم خورشید

برچسب ها: تغذیه، آبغوره، سوء تغذیه، ویتامین c، نور خورشید، کپک زدن آبغوره تعداد بازديد: 134 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز