Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:31

16
آبان
فوت و فن درست کردن مرغ بدون روغن

فوت و فن درست کردن مرغ بدون روغن

پخت مرغ با فر یکی از انواع طبخ مرغ است که در آن مرغ با روشی سالم و بدون نیاز به سرخ کردن و استفاده از روغن پخته می‌شود.

مرغ در سفره ما و همچنین در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین‌های بسیار پر مصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می‌شود.

مرغ در انواع خورش‌ها، پلوها، سالادها، فست فود‌ها و خوراک‌ها استفاده می‌شود؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد. روش‌های طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران و یا به صورت سرخ کرده است که می‌توان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شده‌اند! توصیه ما این است که روش‌های قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش جدید بتوانید یک مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید.

در این روش، شما برای پخت مرغ نیاز به سرخ کردن آن و استفاده از روغن ندارید و می‌توانید داخل فر اجاق گاز به راحتی این مرغ خوشمزه و سالم را تهیه کنید.

در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ داخل فر همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

 بیشتر بخوانید:

 

 

 

مواد لازم برای پختن مرغ در فر

ران مرغ: ۴ عدد

پیاز بزرگ: ۴ عدد

سیر: ۵ حبه

کره: ۲۵ گرم

زعفران دم کرده غلیظ: نصف فنجان

رب انار: دو قاشق غذاخوری

سیب زمینی: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا: به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

مقلوبه مرغ و بادمجان + طرز تهیه

 

 

 

روش پختن مرغ در فر

۱ ـ برای شروع کار ابتدا باید مرغ را مزه‌دار کنید. مرغ را بشویید؛ سپس داخل یک ظرف مناسب بگذارید. سه عدد پیاز بزرگ را رنده کنید. پیاز‌های رنده شده را داخل یک توری ریز بریزید و کاملا فشرده کنید تا آب پیاز گرفته شود. آب خالص پیاز را با رب انار مخلوط کنید و روی مرغ بریزید. توجه داشته باشید که نباید خرده‌های پیاز با آب آن مخلوط شود؛ زیرا هنگام پخت در فر می‌سوزد و ظاهر بدی به مرغ می‌دهد.

۲ ـ کره را آب کنید و همراه با سیر خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زعفران دم کرده به مرغ اضافه کنید. مرغ‌ها را حسابی زیر و رو کنید تا همه قسمت‌ها با مواد مخلوط شوند. حالا در ظرف را ببندید و آن را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود.

۳ ـ سینی فر را آماده کنید. یک عدد پیاز بزرگ را پوست کنید؛ سپس به صورت حلقه‌ای خرد کنید و مقداری از حلقه‌ها را کف سینی فر بچینید. مرغ‌های مزه‌دار شده را از ظرف بیرون بیاورید و روی حلقه‌های پیاز داخل سینی فر بچینید. سپس بقیه حلقه‌های پیاز را روی مرغ‌ها بچینید. حالا مایه‌ای که مرغ را با آن مزه‌دار کرده بودید، روی مرغ‌ها بریزید و در آخر سیب زمینی و گوجه فرنگی حلقه شده را روی مرغ و دورتا دور سینی فر بچینید.

۴ ـ روی سینی فر را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ پراکنده روی فویل ایجاد کنید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت بگذارید تا مرغ‌ها کاملا بپزد.

۵- بعد از یک ساعت کمی از فویل را کنار بزنید و با چنگال یکی از تکه‌های مرغ را امتحان کنید، اگر کاملا پخته بود، فویل را بردارید و دوباره در فر را ببندید تا آب داخل سینی کم کم تبخیر شود. ده دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا مرغ‌ها از بالا هم کمی برشته شوند. مرغ فری خوشمزه و لذیذ شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

نکته مهم: برای پخت مرغ داخل فر باید حتما مرغ با پوست باشد.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

شویدپلو با نخودفرنگی + طرز تهیه‌

 

 

 

 

برچسب ها: مرغ، ادویه، رب انار، زعفران، کره، طرز تهیه مرغ تعداد بازديد: 299 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز