نکته هایی مهم در نگهداری آبلیمو خانگی
مدیر کل دفتر میوههای گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی درباره عوامل شناسایی و نگهداری لیموترش و آبلیموی تازه اظهار کرد: توصیه میشود مردم آبلیموی تازه را در ظرفهای شیشهای و نه یکبار مصرف پلاستیکی به صورت کاملا سر پر و با کمی روغن زیتون نگهداری کنند و در صورت امکان ظرفهای کوچکی را انتخاب کنند که مدت کمی از باز شدن در این بطریها و مصرف آن نگذشته باشد. همچنین ظروف شیشهای بهتر است تیره باشد و در جای خشک و تاریک نگهداری شود.
حسنپور ادامه داد: مصرف لیموترش در ایران به چند دلیل افزایش پیدا کرده که میتوان به افزایش جمعیت، افزایش میزان مصرف فستفود، فرهنگسازی و ترویج مصرف لیموترش به خاطر خواص ضد سرطانی از سوی شبکههای اجتماعی و تمایل مردم برای تامین لیموترش و آبلیموی تازه مصرف سالیانه خود از جمله این عوامل است.
بیشتر بخوانید:نحوه تشخیص آبلیمو اصل از تقلبی
بیشتر بخوانید:چرا نباید لیموترش را پس از آبگیری دور بریزیم؟
منبع : isna.ir