دنیای زنان
برای شروع یك هندوانه تهیه كرده و همانطور كه در عكس مشاهده میكنید. به شكل سبد برش داده و دسته را از بدنه كاملا مشخص كرده و با دقت محتویات آنرا خالی كنید بطوری كه پوسته داخل هندوانه كاملا سفید باشد .
سپس چند سوراخ ته هندوانه ایجاد كرده و نصف لیوان گندم را كه آماده كردهاید و ریشه و جوانه زده به ضخامت 4 الی 5 سانت داخل آن ریخته تا سبزه آماده شود.
در مرحله آخر برای زیبائی بیشتر میتوانید. لبههای پوست هندوانه را با مداد قرمز رنگ كنید تا طبیعیتر جلوه كند. همانطور كه در عكس هم مشاهده میكنید میتوانید سر هندوانه را كه برش دادهاید بعنوان پایه استفاده كنید.