Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 12:12

30
فروردین
خواص گوشت بوقلمون (1)

خواص گوشت بوقلمون (1)

گوشت بوقلمون منبع بسیار خوبی برای تامین پروتئین است. یك وعده از گوشت بوقلمون به تنهایی 65 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه برای بدن را فراهم می‌كند.

 آذین صحابی

 

 

 

در بین منابعی كه ما برای تامین پروتئین مورد نیاز روزانه‌مان از آنها استفاده می‌كنیم، گوشت پرندگان جایگاه خاصی دارد و ما بیش از همه از گوشت مرغ استفاده می‌نماییم. گوشت سفید مرغ به جای گوشت قرمز گاو، گوسفند یا گوساله می‌تواند نیاز ما به پروتئین را تامین كند و كلسترول اضافی هم به بدن‌ تحمیل نكند.

در ایران، ما بیش از همه از گوشت مرغ استفاده می‌كنیم در حالی كه گوشت‌های بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین هم خواص ارزشمندی دارند كه می‌توانند پروتئین مورد نیاز بدن را تامین كنند و به بدن‌ سود برسانند. این گوشت‌ها در كشور ما به درستی شناخته نشده‌اند و اكثر افراد اطلاعات ناچیزی درباره آنها دارند.

در اینجا شما می‌توانید خواص و كاربرد‌های یكی از این گوشت‌ها یعنی گوشت بوقلمون را بخوانید:

گوشت بوقلمون به دلیل داشتن چربی كم در رژیم‌های لاغری جایگاه خاصی دارد. گوشت بدون پوست این پرنده چربی بسیار كمی دارد. این گوشت چربی‌های اشباع اندكی دارد، از این رو یكی از بهترین منابع پروتئین حیوانی است كه چربی زیادی به همراه ندارد.

یك رژیم غذایی حاوی غذاهای دارای چربی اشباع بالا ریسك ابتلا به بیماری‌های عروق كرونر را افزایش می‌دهد. این نوع چربی‌ها مقدار كلسترول بد خون (LDL) را افزایش می‌دهند. به علاوه چربی‌های اشباع، ریسك ابتلا به سرطان روده بزرگ و آلزایمر را نیز بالا می‌برند.

منبع خوب پروتئین

گوشت بوقلمون منبع بسیار خوبی برای تامین پروتئین است. یك وعده از گوشت بوقلمون به تنهایی 65 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه برای بدن را فراهم می‌كند. پروتئین موجود در گوشت بوقلمون ارگانیك به حفظ سطوح تستوسترون در بدن مردان كمك می‌كند. پایین آمدن سطوح این هورمون در بدن مردان باعث می‌شود عملكرد جنسی با مشكل رو به رو شود، توده عضلانی و گلبول‌های قرمز كاهش یابند و از تراكم استخوان كاسته شود.

ویتامین‌ها

همچنین این منبع خوب پروتئین حیوانی، مقادیر زیادی از ویتامین‌های گروه B (مانند ویتامین‌های B1، B3، B6، B12 و اسیدفولیك) را به همراه دارد.

ویتامین B3 از ویتامین‌های لازم برای بدن است كه می‌توان با خوردن گوشت بوقلمون آن را تامین كرد. ویتامین B3‌ به كاهش فشار خون كمك می‌كند، برای داشتن پوستی سالم ضروری است و كاركرد مغز را ارتقا می‌دهد. ویتامین B6‌ در حفظ قوای عضلانی موثر است و به تولید گلبول‌های قرمز و آنتی بادی‌های لازم برای یك بدن سالم نیز كمك می‌كند.

اسید فولیك یا ویتامین B9 و ویتامین B12 دو ویتامین دیگر موجود در گوشت بوقلمون هستند. هر دوی این ویتامین ها در فرآیند تولید گلبول قرمز (خون‌سازی) در بدن نقش اساسی دارند. گوشت بوقلمون همچنین دارای آهن، پتاسیم و فسفر است.

گوشت این پرنده دارای اسید فولیك زیادی است. دریافت روزانه مقادیر كافی اسید فولیك در زنان باردار از بروز نقایص جنینی جلوگیری می‌كند.

بوقلمون، غنی از سلنیوم

سلنیوم ماده معدنی دیگری است كه به وفور در گوشت بوقلمون وجود دارد. وجود این ماده برای كاركرد درست بدن ضروری است. سلنیوم عملكرد دفاعی آنتی اكسیدان‌ها و ترشح هورمون‌های تیروئید را تنظیم می‌كند. به علاوه سلنیوم در جلوگیری از بروز سرطان تأثیر زیادی دارد. این ماده توان دفاعی سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد و جلوی رشد سلول‌های سرطانی را نیز می‌گیرد...

 

 

 

برای خواندن بخش دوم- خواص گوشت بوقلمون- اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: گوشت بوقلمون، خواص گوشت بوقلمون، گوشت بلدرچین، پروتئین گوشت بوقلمون، گوشت پرندگان، کاربرد گوشت بوقلمون، بوقلمون تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز