Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 اردیبهشت 1400 - 03:23

18
دی
قارچ یا روغن ماهی گیاهی؟

قارچ یا روغن ماهی گیاهی؟

آیا از خواص بی‌نظیر قارچ و ارزش غذایی آن آگاهی دارید؟ مصرف قارچ به سلامت سیستم قلب و عروق کمک می‌کند. با خوردن قارچ خطر بروز بیماری‌های قلبی کاهش می‌یابد.

دکتر لادن گیاهی؛ متخصص تغذیه

     

افزایش عملكرد سیستم ایمنی با تحریك گلبول‌های سفید، خاصیت ضد سرطانی و جلوگیری از ایجاد لخته با رقیق كردن خون سه تا از مهمترین خواص قارچ محسوب می‌شوند.

پنج قارچ متوسط تامین كننده 50% از مس مورد نیاز روزانه بالغین است.

مصرف منظم انواع خاصی از قارچ  به بهبود عملكرد سیستم ایمنی كمك می‌كند.

در هر 100 گرم قارچ، 1 میلی‌گرم آهن وجود دارد.

برخلاف بسیاری از منابع گیاهی آهن، قارچ‌ها فاقد فیتات هستند، بنابراین آهن موجود در قارچ‌ها بدون وجود مواد مهارکننده جذب به راحتی جذب می‌شوند.

قارچ و تقویت سیستم ایمنی

تركیبات فنولیك، كوئینون و ترپنوئیدها در بسیاری از قارچ‌ها، خواص مشابهی دارند.

طیف وسیع ترکیبات آنتی بیوتیكی موجود در قارچ‌ها به از بین بردن باکتری‌ها خصوصا انواع گرما دوست و رطوبت دوست کمک می‌کنند.

قارچ و بیماری قلبی

قارچ وحشی دیگری به نام گوش چوبی یا قارچ درخت سیاه  وجود دارد که به نظر می‌آید در جلوگیری از تجمع سلول‌های خونی در دیواره سرخرگ‌ها و همچنین پیشگیری از انسداد عروق کمك می‌نماید.

به نظر می‌آید این قارچ‌ها با رقیق سازی خون همچون روغن‌های ماهی به كاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی كمك می‌كنند.

 

برچسب ها: خواص قارچ، فواید درمانی قارچ، قارچ و تقویت سیستم ایمنی، قارچ و بیماری قلبی، ارزش غذایی قارچ، قارچ و رقیق کردن خون، مواد مغذی قارچ تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز