Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 19:19

2
دی
به؛ طعم خوش زندگی

به؛ طعم خوش زندگی

هنگامی كه می‌خواهید به بخرید، درشت‌ترین میوه را انتخاب كنید. میوه‌ها باید سفت باشند و اگر ضربه خورده باشند، به علت فعال شدن آنزیم‌ها قهوه‌ای رنگ می‌شوند.

تحريريه دنيای تغذيه

 

 

همه ما میوه «به» را می‌شناسیم و به شكل‌های گوناگون از آن استفاده كرده‌ایم. این میوه نیز مانند بسیاری از هدیه‌های دیگر طبیعت به ما، دارای خواص مفید بسیاری است و از آن در درمان و پیشگیری از بیماری‌های زیادی می‌توان استفاده كرد.

ویژگی های به  

نام علمی این میوه، Cydonia Oblonga  است و در زبان انگلیسی به نام Quince ‌ خوانده می‌شود. این میوه از خانواده سیب و گلابی است و یكی از قدیمی‌ترین میوه‌های شناخته شده توسط انسان است. بیش از چهار هزار سال است كه میوه به در كشورهای آسیایی و مدیترانه‌ای رشد می‌كند.  

در حال حاضر، این میوه در كشور‌های آمریكای لاتین، خاورمیانه و ایالات متحده آمریكا نیز یافت می‌شود. میوه به رشد یافته در  آمریكا با نوع رشد یافته این میوه در آسیای غربی و كشور‌های استوایی فرق دارد. در كشورهای سردسیر میوه به، ظاهری زیبا و درخشان دارد و بوی خوش آن نیز به خوبی احساس می‌شود.

میوه به، گوشتی خشك و كركی دارد كه طعم آن ترش و تقریبا گس است. میوه رسیده زرد رنگ و به شكل گلابی است و بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند به را نه به شكل خام كه به صورت پخته مصرف كنند. میوه به پخته طعمی بسیار شیرین و بویی بسیار خوش دارد و برای درست كردن كمپوت مناسب است. مربا و مارمالاد به نیز پرطرفدار است. 

در كشورهای گرمسیری، خوردن این میوه به صورت خام هم مرسوم است. در آمریكا به را به صورت خام مصرف نمی‌كنند و اجازه می‌دهند كه گوشت سفت و سخت میوه از صورتی به ارغوانی تغییر رنگ دهد تا هنگام پخت نرم‌تر و شیرین‌تر شود. 

هنگامی كه می‌خواهید به بخرید، درشت‌ترین میوه را انتخاب كنید. میوه‌ها باید سفت باشند و اگر ضربه خورده باشند، به علت فعال شدن آنزیم‌ها قهوه‌ای رنگ می‌شوند. به همین دلیل حمل و نقل آنها باید با احتیاط كامل صورت گیرد تا ضربه نخورند. این میوه، معمولا در اول فصل، سبز‌تر و در آخر فصل، زرد‌تر و طلایی‌تر است. سعی كنید میوه‌ای را بخرید كه زرد و طلایی رنگ باشد. شما می‌توانید میوه‌های به را در یك ظرف پلاستیكی قرار دهید و آنها را به مدت دو ماه در یخچال نگهداری كنید. 

خواص به 

- به دارای چربی‌های اشباع اندكی است و كلسترول آن نیز در سطح بسیار پایینی قرار دارد. این میوه سرشار از ویتامین C، فیبر و مس است. 

- به  دارای آهك نیز هست. این میوه خاصیت ملینی دارد و برای رفع نفخ شكم نیز مفید است. آب این میوه نیز دارای خواص مفید بسیاری است. درمان اسهال خونی و خونریزی معده به كمك آب به بهتر انجام می‌گیرد.  

- خوردن این میوه به كسانی كه می‌خواهند وزن كم كنند كمك می‌كند راحت‌تر به هدفشان برسند. 

- كسانی كه به را در برنامه غذایی‌خود می‌گنجانند، برای جلوگیری از تصلب شرایین‌، گامی به جلو برداشته‌اند.  

- شربت به از اسهال و ادرار زیاد جلوگیری می‌كند. خوردن به برای مبتلایان به پرفشاری خون هم موثر می‌باشد.

- به مانند همه میوه‌ها، دارای مقادیر زیادی فیبر است و همین به جلوگیری از بروز یبوست كمك می‌كند.  

تركیبات به

یك عدد میوه به100 گرمی این تركیبات را در خود دارد: 

انرژی..............................................26 كیلو كالری 

آب..........................................................2/84 گرم 

پروتئین.....................................................3/0 گرم 

كربوهیدرات.............................................3/6 گرم 

فیبر...........................................................8/5 گرم 

قند كل......................................................3/6 گرم 

چربی كل..................................................1/0 گرم 

كلسترول...............................................................0 

ویتامین A.............................................................0 

ویتامین D.............................................................0 

تیامین............................................02/0 میلی گرم 

ریبوفلاوین....................................02/0 میلی گرم 

ویتامین C.........................................15 میلی گرم 

كلسیم................................................14 میلی گرم 

منیزیم..................................................6 میلی گرم 

آهن..................................................3/0 میلی گرم 

ویتامین B12.......................................................0 

ویتامین B6..................................04/0 میلی گرم 

 

برچسب ها: خصوصیات ظاهری میوه به، خرید به، ویژگی های به سالم، خواص به، فواید به تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز