ترک شکر نیاز به زمان دارد و تلاش ناگهانی برای کنار گذاشتن این ماده غذایی باعث اضطراب میشود. اضطراب عامل افزایش قندخون است و تلاشهای فرد برای ترک شکر را از بین میبرد. برای ترک شکر یا کاهش مصرف آن باید برخی عادات سالم را به شیوه زندگی خود اضافه کنید.
از شکر و نمک که عامل شیرینی و شوری غذاها هستند به عنوان دو ماده غذایی یاد شده که مصرف زیاد آنها میتواند عواقب جبرانناپذیری برای سلامت داشته باشد؛ اما با توجه به عادت ذائقه، ترک مصرف آنها آسان نیست و در ابتدا به تغییرات کوچک و ساده در رژیم غذایی نیاز دارد.
به گزارش همشهری آنلاین، ترک شکر نیاز به زمان دارد و تلاش ناگهانی برای کنار گذاشتن این ماده غذایی باعث اضطراب میشود. اضطراب عامل افزایش قندخون است و تلاشهای فرد برای ترک شکر را از بین میبرد. برای ترک شکر یا کاهش مصرف آن باید برخی عادات سالم را به شیوه زندگی خود اضافه کنید.
_ آب بنوشید: میل شدید به مصرف شکر و خوراکیهای شیرین میتواند نشانهای از کاهش آب بدن باشد. پس قبل از این که سراغ شکر بروید، یک لیوان آب بنوشید و صبر کنید تا ببینید چه اتفاقی میافتد. مطمئن باشید میل شما به مصرف این خوراکی تا حد زیادی کاهش مییابد.
بیشتربخوانید:
_ اسامی مختلف شکر را یاد بگیرید: شکر با نامهای مختلفی روی بستهبندی مواد غذایی درج شده است. برخی از این نامها عبارتند از گلوکز، فروکتوز، دکستروز و ... بدتر از همه این که شکر در غذاهایی که فکرش را نمیکنید، وجود دارد. سس کباب، سس پاستا، سس سالاد، لوبیای پخته شده و ... حاوی شکر هستند. عادت کنید که برچسب روی مواد غذایی را قبل از اضافه کردن آنها به سبد خرید بخوانید.
_ پروتئین بخورید: خوردن پروتئین یک راه آسان برای کاهش میل به مصرف شکر است. پروتئین شما را برای مدت طولانی سیر نگه میدارد و کمتر هوس کربوهیدرات و قندهای تصفیه شده خواهید کرد. غذاهایی مانند مرغ، تخممرغ، آجیل و حبوباتی مانند لوبیا، نخود و عدس و همچنین ماست کم چرب منابع خوب پروتئین هستند.
_ کمتر قهوه بنوشید: قهوه مدر است و سطح آب بدن را کاهش میدهد. کاهش آب بدن خود عامل مهم نوسانات قند خون است. اگر عاشق شکر هستید، سعی کنید نوشیدن قهوه را به یک فنجان در روز محدود کنید و چای سبز را بیشتر از قبل بنوشید.