Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:43

6
بهمن
مواد غذایی پخته شده منتقل‌کننده کرونا نیستند

مواد غذایی پخته شده منتقل‌کننده کرونا نیستند

هنوز با گذشت روز‌ها و ماه‌ها از ویروس کرونا همچنان افراد تردید دارند که غذای پخته می‌تواند عامل اصلی انتقال بیماری کرونا باشد یا خیر.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و عضو انجمن تغذیه ایران اظهار کرد: هنوز با گذشت روز‌ها و ماه‌ها از ویروس کرونا همچنان افراد تردید دارند که غذای پخته می‌تواند عامل اصلی انتقال بیماری کرونا باشد یا خیر.

 با توجه به تحقیقات تا به الان ثابت نشده است که مواد غذایی می‌توانند منشأ اصلی انتقال آلودگی ویروس کرونا باشند. مواد غذایی بعد از پخته شدن به خصوص در شرایط کرونایی باید ظرف ۲ ساعت مصرف شوند، در غیر این صورت بهتر است دیگر مورد مصرف قرار نگیرد. او گفت: اگر مواد غذایی کامل مصرف نشد می‌توانید مابقی آن را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرمای موجود در آن محیط بتواند به خوبی از مواد غذایی مراقبت کرده و میکروب‌ها نتوانند به راحتی در آن‌ نفوذ کنند؛ مواد غذایی پخته شده نباید بیشتر از ۲ ساعت در محیط آشپزخانه بمانند در غیر این صورت، خود به تنهایی عامل احتمالی ویروس کرونا خواهند بود.

رحمانی بیان کرد: ویروس کرونا می‌تواند در شرایط عادی در محیط حضور داشته باشد که همین امر می‌تواند موجب آلوده کردن مواد غذایی شود؛ افراد بهتر است مواد غذایی که قرار است ظرف ۳ روز مصرف کنند را در یخچال بگذارند، در غیر این صورت باید در فریزر نگهداری کنند؛ هنگام مصرف، حتماً باید مواد غذایی به اندازه کافی حرارت دیده و بعد مورد استفاده قرار گیرد.

او گفت: افراد باید مراقب خوراک خود در روزهای کرونایی باشند زیرا تضعیف سیستم ایمنی بدن یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید به آن توجه شود. نکات بهداشتی در محل آشپزی و ظروف کاملاً رعایت شود، زیرا برخی افراد تصور می‌کنند داخل منزل نیاز نیست به این نکات توجه شود.

تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز