شهاب اولیایی رژیمشناس و متخصص تغذیه گفت: در صورتی که ساعتهای مربوط به دوران قرنطینه مدیریت نشود، در خانه ماندن به در آشپزخانه ماندن تبدیل میشود. بعضی افراد برای رفع بیحوصلگی، برای مصرف انواع وعدههای غذایی مدام به یخچال آشپزخانه مراجعه میکنند. دوران قرنطینه به دلیل دریافت پراکنده مواد غذایی با حجم بالا به خصوص مصرف تنقلات، افراد را در معرض اضافه وزن و چاقی قرار میدهد، در صورتی که اگر زمان خود را مدیریت کنند با کاهش این اتفاق روبرو میشوند.
بیشتر بخوانید:
توصیههای غذایی در ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از کرونا
_ کاهش ساعت فعالیت و ورزش
_ بی حالی بعد از مصرف افطار
_ مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده
_ مصرف خوراکیهای قندی و شیرین مانند زولبیا و بامیه
_ مصرف زیاد نمک و غذاهای شور (افزایش وزن کاذب)
_ پرخوری در وعدههای افطار، شام و سحر با دیدگاه تقویت سیستم ایمنی بدن
بیشتر بخوانید:
بایدها و نبایدهای کرونایی برای افراد چاق
یک فرمول ساده برای کوچک کردن معده و لاغر سریع
_ مدیریت زمان در دوران قرنطینه و برنامه ریزی مناسب
_ بی تحرکی خود را با برنامه ریزی ورزشی اصلاح کنیم
_ مصرف غذا در وعدههای افطار، شام وسحر را در حد تعادل و مناسب صورت بگیرد
_ پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ کردنی
_ پرهیز از مصرف غذاهای پرقند و شیرین (محدودیت مصرف برای خوراکیهای ماه مبارک مانند زولبیا و بامیه)
این رژیم شناس و متخصص تغذیه گفت: در نهایت با رعایت موارد ذکرشده در دوران قرنطینه و ماه مبارک رمضان، میتوان از افزایش وزن ناخواسته جلوگیری و سلامت سیستم ایمنی بدن را حفظ کنیم.
منبع : باشگاه خبرنگاران