Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:33

21
فروردین
بهترین خوراکی های بهاری

بهترین خوراکی های بهاری

مصرف هوشمندانه غذا، سلامت روح و جسم فرد را تأمین می‌کند. با مواد خوراکی زیر در فصل بهار می‌توانید به خود در مناسب نگهداشتن وضعیت جسمانی و روحی‌تان کمک کنید.

گردو: مناسب برای حالت روحی

گردوها سرشار از تریپتوفان هستند. تریپتوفان، نوعی اسیدآمینه است که به بدنتان کمک می‌کند هورمون سروتونین شیمیایی مورد نیاز را ترشح کند.

این هورمون حالت روحی فرد را بهبود می‌بخشد. در واقع محققان اسپانیایی متوجه شده‌اند افرادی که میزان بسیاری گردو مصرف می‌کنند، به مقدار زیادی تنظیم کننده‌های حالت روحی طبیعی در بدنشان دارند. 

از آنجایی که گردو به آهستگی هضم می‌شود، موجب ثبات بیشتر حالت روحی شده و به فرد در تحمل شرایط اضطراب‌آور کمک می‌کند.

مارچوبه: مناسب حالت روحی

مارچوبه‌ها یکی از بهترین سبزیجات حاوی فولات (ویتامین B9) هستند و جلوی رخوت و بی حالی شما را می‌گیرند.

فولات یکی از مهم‌ترین ترکیبات پیام رسان‌های عصبی دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین یا نورآدرنالین است. 

تمام این ترکیبات برای داشتن حالت روحی خوب لازم و ضروری هستند.

سیر بهاری تازه: مناسب برای وزن کم کردن

ویژگی‌های لاغر کردن این گیاه فصلی در ترکیبی به نام آلیسین نهفته است و همین ترکیب است که بوی تند سیر را موجب می‌شود.

این ترکیب در مغز شما حس سیری را تحریک می‌کند و مانع از پرخوری‌تان می‌شود.

سیر بهاری طعم شیرین و ملایم‌تری نسبت به حبه سیرهای خشک شده که بعدها در فروشگاه‌ها می‌بینید، دارد.

آن را خرد کرده و به همراه سالاد یا ناهار میل کنید و از اثرات لاغر کننده‌اش بهره‌مند شوید.

حبوبات: مناسب برای وزن کم کردن

اگر می‌خواهید لاغر شوید، مصرف حبوبات به ویژه لوبیا توصیه می‌شود.

بنابه گفته متخصصان تغذیه، از آنجایی که با خوردن لوبیا، بدن برای رسیدن به فیبر موجود در آن، مجبور است آن را تجزیه و هضم کند، انرژی بسیاری مصرف می‌کند و این مساله موجب لاغر شدن فرد می‌شود.

درضمن پروتئین موجود در حبوبات پیغام " من سیر شدم." را به مرکز احساس گرسنگی مغز ارسال می‌کند و مانع پرخوری فرد می‌شود.

اسفناج: انرژی بخش

این سبزی خوش طعم، منبعی غنی از آهن ( به ویژه برای کسانی که گوشت نمی‌خورند) است.

آهن مهمترین ترکیب گلبول‌های قرمز خون است. این گلبول‌ها با رساندن اکسیژن، به ماهیچه‌های بدنمان انرژی می‌دهد.

محققان سوئدی متوجه شده‌اند که این سبزی به روش دیگری می‌تواند به بدن فرد انرژی برساند.

در واقع با افزایش کارآیی میتوکندری های درون سلول بدن- کارخانه‌های تولید انرژی- انرژی مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند.

کنگر فرنگی: انرژی بخش

اگر با کلی آه و ناله از پلکان بالا می‌روید، مصرف این گیاه که برگ‌های تیزی دارد توصیه می‌شود.

کنگر فرنگی سرشار از منیزیم، ماده معدنی حیاتی برای بیش از 300 واکنش بیوشیمیایی در بدن، است و در ضمن انرژی بخش هم می‌باشد.

وقتی بدن به اندازه کافی منیزیم ندارد، ماهیچه‌ها برای واکنش نشان دادن، مجبورند بیش از حد فعالیت داشته باشند و این مساله باعث سریع خسته شدن شما می‌شود.

حدود 68 درصد از مردم، به اندازه کافی از این ماده معدنی در بدن خود ندارند. در واقع بدن به 320 میلی گرم از این ماده به طور روزانه نیاز دارد.

یک کنگر فرنگی متوسط، 77 میلی گرم منیزیم مورد نیاز را تأمین می‌کند. البته از مواد دیگر حاوی منیزیم می‌توان به دانه‌ها، حبوبات و گندم کامل اشاره کرد.

 

برچسب ها: خواص گردو، خواص اسفناج، خواص مارچوبه، خواص سیر، خواص حبوبات، خوراکی های بهاری، تغذیه در بهار، خواص کنگرفرنگی تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز