Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:26

22
دی
6 قانون طلايی برای ميان وعده‌ها

6 قانون طلايی برای ميان وعده‌ها

غذاهای میان‌ وعده معمولاً از غذاهای چاق‌كننده نیستند، برعكس غذاهای وعده‌های اصلی، اما زمانی كه از غذاهای پر قند و پر كالری در میان وعده‌ها استفاده می‌كنید، دیگر در روند كاهش وزن كمكی نمی‌كنند.

اعظم اسلامی مجد

 

 

چه ترش‌پرست باشید و چه شیرین‌پرست، حتماً دوست دارید در بین وعده‌های غذایی چیزی بخورید. بسیاری از افراد هر روز در بین وعده‌های غذایی اصلی، از غذاهای میان وعده استفاده می‌كنند. تحقیقات نشان می‌دهند كه این شیوه برای لاغر كردن نیز مؤثر است.

غذاهای میان‌ وعده معمولاً از غذاهای چاق‌كننده نیستند، برعكس غذاهای وعده‌های اصلی، اما زمانی كه از غذاهای پر قند و پر كالری در میان وعده‌ها استفاده می‌كنید، دیگر در روند كاهش وزن كمكی نمی‌كنند. در اینجا 6  قانون مهم در مورد میان وعده‌ها را به شما معرفی می‌كنیم:   

1- تكه‌های غذاهای میان وعده خود را كوچك‌تر كنید 

در هر بار كه غذای میان وعده می‌خورید باید چیزی حدود 200- 100 كیلو كالری جذب كنید. اگر می‌خواهید كه وزن خود را كاهش دهید و یا آن را متعادل نگه دارید، بهتر است از تركیب كربوهیدرات‌‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌های سالم به مقدار اندك استفاده كنید.

كربوهیدرات‌ها به سرعت به شما انرژی می‌رسانند و چربی‌ها و پروتئین‌ها نیز دیرتر هضم می‌شوند و باعث می‌شوند بیشتر احساس سیری كنید. 

2- به موقع از غذاهای میان‌وعده استفاده كنید

گرسنگی كشیدن برای مدت چند ساعت متوالی باعث كاهش متابولیسم بدن و سوزاندن كمتر از حد معمول چربی‌ها می‌شود.

در ضمن باعث ایجاد نوسانات زیاد در هورمون انسولین می‌شود و به همین دلیل بیشتر از حد معمول احساس گرسنگی می‌كنید. سعی كنید بعد از وعده صبحانه هر سه ساعت یكبار چیزی بخورید، یعنی سه ساعت بعد از صبحانه یكبار و سه ساعت بعد از ناهار یكبار دیگر. 

3-  برخی غذاها را با هم تركیب كنید

بعضی از افراد در غذاهای میان‌وعده و اصلی‌شان به اندازه كافی سبزیجات، میوه و غلات دریافت نمی‌كنند. تحقیقات نشان می‌دهند افرادی كه به طور مرتب عادت به خوردن غذاهای میان‌وعده دارند، فیبر و مواد مغذی بیشتری نسبت به آنها كه این عادت را ندارند، دریافت می‌كنند.

به غذاهای میان وعده به چشم فرصت‌های خوبی برای برخورداری از رژیم غذایی سالم نگاه كنید. اگر سعی كنید روزانه به مقدار كافی از سبزیجات، میوه‌های تازه و غلات، آجیل‌ها و محصولات لبنی كم‌چرب مصرف كنید، از سلامت بیشتری برخوردار خواهید بود.  

4- هله و هوله را از جلوی چشم‌تان دور كنید

افرادی كه بیشتر آب‌نبات می‌خورند، معمولاً آب‌نبات‌های‌شان را از ظروفی برمی‌دارند كه محتویات داخل آن پیدا است، مثلاً یك ظرف شیشه‌ای حاوی آب‌نبات بیشتر از یك ظرف سرامیكی حاوی آب‌نبات توجه شما را به سمت خودش جلب می‌كند.

به جای آن غذاهای سالم‌تر را جلوی چشم بگذارید، مثلاً میوه‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای بگذارید.   

5- شكم‌تان را گول بزنید

وقتی كه صحبت از سیری به میان می‌آید، باید بدانید كه سیری ابتدا از چشم شروع می‌شود و بعد به شكم می‌رسد، ، مثلاً افرادی كه پفك پنیری با اندازه بسیار درشت می‌خورند، 21 درصد از آنهایی كه پفك پنیری با اندازه بسیار ریز می‌خورند، كمتر كالری مصرف می‌كنند.

اگر بخش بزرگی را برای خوردن در نظر بگیرید، زودتر احساس سیری می‌كنید. زودتر از آنچه كه توقعش را داشتید. غذاهایی كه از هوا و آب پر هستند به شما كمك می‌كنند تا كالری كمتری جذب كنید و در ضمن بیشتر احساس رضایت و سیری كنید.  

6- خودتان را از خوردن غذاهایی كه هوس می‌كنید به طور كامل محروم نكنید 

تحقیقات نشان می‌دهند كه بهتر است گاهی اوقات كمی تغییر در برنامه ثابت غذایی‌تان ایجاد كنید تا اینكه كاملاً از آن غافل شوید. گاهی اوقات بد نیست از آنچه كه هوس خوردنش را می‌‌كنید نیز استفاده كنید. 

 

برچسب ها: میان وعده، خوردن میان وعده، ویژگی های میان وعده ها، کالری غذا در میان وعده، زمان خوردن میان وعده تعداد بازديد: 516 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز