Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:09

13
فروردین
طرز تهیه دمنوش به؛ دمنوشی پرخاصیت

طرز تهیه دمنوش به؛ دمنوشی پرخاصیت

دمنوش به یکی از نوشیدنی‌های مقوی و مفید است که از دم کردن تکه‌های میوه به خشک شده به همراه دارچین یا هل و نبات به دست می‌آید.

به نوشیدنی‌هایی که از دم‌کردن گیاهان به دست می‌آید، دمنوش گفته می‌شود. این گیاهان همگی دارای خواص بسیار زیادی هستند و بخش عمده‌ای از طب سنتی را تشکیل می‌دهند. میوه به یکی از همین میوه‌هاست که سرشار از ویتامین آ و ب و همچنین تانین و املاح آهکی است؛ از این رو دمنوش به یکی از خوش‌عطرترین و پرخاصیت‌ترین انواع دمنوش‌های گیاهی است.

طرز تهیه دمنوش به بسیار ساده است و به راحتی می‌توان آن بصورت مجزا و یا ترکیبی با سیب تهیه کرد که هر دو نوع بسیار خوش بو و آرام‌بخش است. این دمنوش یک نوشیدنی آرام بخش برای اعصاب است که بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش‌رنگ و مقوی قلب، معده و اعصاب می‌باشد. در ادامه شما را با طرز تهیه دمنوش به آشنا کرده و درباره خواص عالی این میوه توضیحاتی ارائه خواهیم داد.

بیشتر بخوانید:

دمنوش‌هایی برای رفع کسالت بهاری

دمنوشی فوق العاده برای درمان سرفه های مزمن

معجونی برای رفع گرفتگی رگ ها

 

درست کردن دمنوش به طرز تهیه دمنوش به و روش خشک کردن به برای دمنوش

برای خشک کردن به برای دمنوش روش‌های متعددی وجود دارد که ما در مطلبی جداگانه تحت عنوان آموزش خشک کردن به در منزل به ۳ روش به آن پرداخته‌ایم. با اینحال برای این کار و تهیه این دمنوش مفید می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

به را بخوبی شسته و آن را با رنده درشت، رنده کنید.

به رنده‌شده را روی یک وسیله گرمازا مثل شوفاژ یا داخل میوه‌خشک‌کن بریزید تا با دمای ملایم خشک شوند.

بعد از اینکه به کاملا خشک شد، آن‌ها را داخل یک تابه داغ ریخته و بو دهید تا رنگ‌شان به قهوه‌ای تغییر کند. این کار باعث می‌شود رنگ دمنوش شما خوش رنگ‌تر و تقریبا شبیه رنگ چای شود و دوم اینکه عطر بسیار زیادی نسبت به نوع تفت‌داده نشده خواهید داشت.

سپس اجازه دهید به بوداده‌شده، خنک شود و آن‌ها را درون ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

موقع دم‌کردن دمنوش به، یک قاشق غذاخوری از به خشک شده را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد.

سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آب‌کرده به آن اضافه کنید.

از آنجا که میوه به معمولا شیرین است، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست، اما در صورت تمایل می‌توانید یک تکه نبات داخل دمنوش ریخته و آن را شیرین میل کنید.

طرز تهیه دمنوش به؛ دمنوشی پرخاصیت برای سلامت جسم و روان///دپوی عید

خواص میوه به و دمنوش به

به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت روده، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردرد‌های مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.

با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود.

بهتر است خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند.

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر شگفت‌انگیزی دارد.

میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد.

روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی می‌شود؛ از اینرو افسردگی ناشی از انواع سردرد‌ها را از بین می‌برد.

تقویت کننده قلب، کبد و معده است و برای درمان زخم معده مفید است.

تحریک کننده اشتهاست و به هضم غذا کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید:

این دمنوش ایمنی بدنتان را افزایش میدهد

با این دمنوش‌ها از شر سرماخوردگی خلاص شوید

ادرارآور است و از التهاب پلک جلوگیری می‌کند.

اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید، زیرا فیبر بالایی داشته و تا مدت زیادی شما را سیر نگه می‌دارد.

میوه به ضد سرطان است، زیرا دارای آنتی اکسیدان می‌باشد.

به پایین آوردن کلسترول خون کمک می‌کند و به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند.

به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

منبع: ستاره‌

برچسب ها: خواص به، فشارخون، به، کلسترول خون، دمنوش به، طرز تهیه دمنوش به، خواص دمنوش به تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز