به گزارش باشگاه خبرنگاران، پرویز فروغی افزود: با توجه به افزایش هزینه های تولید و کمبود نقدینگی، مرغداران با ۲ سوم و یک سوم ظرفیت واحدهای خودکار می کنند.
به گفته او، با وجود نوسان قیمت گوشت قرمز، خانوارها برای تامین پروتئین مورد نیاز به مرغ روی آوردند که تمامی این عوامل منجر به التهاب بازار مرغ شده است.
فروغی ادامه داد: هم اکنون که حداکثر قیمت هرکیلو مرغ زنده ۶۰ هزارتومان است، عرضه مرغ گرم با نرخ ۱۵۰ هزارتومان در خرده فروشی ها گرانفروشی است.
دبیرکانون مرغداران گوشتی نرخ مصوب هرکیلو مرغ زنده را ۵۲ هزار تومان و مرغ گرم ۷۳ هزارتومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که قیمت تمام شده مرغ زنده ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان است که با این وجود بارها اعلام شده قیمت دستوری باید حذف شود تا مرغدار به تولید رغبت داشته باشد.