Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:30

14
اردیبهشت
هشدار درباره روش تازه کلاهبرداری در خرید و فروش اینترنتی

هشدار درباره روش تازه کلاهبرداری در خرید و فروش اینترنتی

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به اینکه تعدادی کلاهبردار به بهانه واریز وجوه کالا از فروشندگان و یا خریداران فضای مجازی کلاهبرداری می‌کنند، گفت: هوشیاری شهروندان در انجام معامله از وقوع این جرایم جلوگیری می‌کند.

میزان نوشت: رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با اشاره به اینکه تعدادی کلاهبردار به بهانه واریز وجوه کالا از فروشندگان و یا خریداران فضای مجازی کلاهبرداری می‌کنند، گفت: هوشیاری شهروندان در انجام معامله از وقوع این جرایم جلوگیری می‌کند.

سردار "کیوان ظهیری"  گفت: با توجه به دستاوردهای علم نوین و بستر سازی گفتگو در فضای مجازی و امکان درج آگهی فروش در این فضا و همچنین دست یابی آسان به مشتری، تعدادی از شهروندان تمایل دارند برای خرید و یا فروش اجناس و کالاهای دست دوم مشخصات کالا را در فضای مجازی درج کنند.

این مقام انتظامی گفت: گاهی افرادی که مدعی خرید کالا هستند پس از گفتگو با فروشنده و اعلام قطعی قیمت در قرار ملاقات مدعی واریز وجه به شماره کارت فروشنده می‌شوند.

وی افزود: معمولا این افراد از پایانه ساتنا که مدت زمان طولانی تری برای واریز بانکی نیاز دارند استفاده می‌کنند و با نشان دادن رسید جعلی مدعی می‌شوند که از پایانه ساتنا وجه کالا را واریز کرده اند و پس از گذشت چندساعتی مبلغ کالا واریز خواهد شد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با تاکید بر اینکه تا زمان واریزی وجه کالا از تحویل آن اجتناب کنید، تصریح کرد: گاهی کلاهبرداران در حضور خریدار از پایانه ساتنا استفاده می‌کنند، ولی پس از تحویل گرفتن کالا و دور شدن از محل تقاضای انتقال به حساب فروشنده را کنسل می‌کند و فروشنده بعد از ۲۴ ساعت که پول به حسابش واریز نمی‌شود از گرفتار شدن در دام این کلاهبرداری با اطلاع می‌شوند.

سرهنگ ظهیری با اشاره به اینکه تعدادی از کلاهبرداران تراکنش‌های جعلی به فروشندگان کالا ارائه می‌دهند، تاکید کرد: تا زمانی که تراکنش بانکی و واریز پول به حساب تان از سمت بانک به شماره تلفن تان اعلام نشده است از تحویل کالا خودداری کنید.

وی با اشاره به اینکه کلاهبرداری در فضای مجازی صرفا از سوی خریداران انجام نمی‌شود بلکه گاهی فروشندگان از خریداران کالا کلاهبرداری می‌کنند، تصریح کرد: با بررسی پرونده‌ای ارجاعی به پلیس گاهی دیده می‌شود شهروندان با مراجعه به کلانتری‌ها اظهار می‌دارند، قصد خرید کالا در فضای مجازی را داشتند و مبلغی را به عنوان بیعانه به حساب فروشنده واریز کرده اند، ولی فروشنده پس از واریزی وجه، دیگر پاسخگوی تلفن وی نبوده و از تحویل و یا استرداد وجه امتناع می‌ورزد.

سردار ظهیری با تاکید بر اینکه با هوشیاری شهروندان می‌توان از وقوع این نوع جرایم جلوگیری کرد، از شهروندان خواست: پس از اطلاع از مشخصات کالا در فضای مجازی، خرید و فروش کالا را در فضای حقیقی و با رعایت ارکان صحت معاملات انجام دهید.

برچسب ها: فضای مجازی، خرید اینترنتی، پلیس فتا، کلاهبرداری اینترنتی، کلاهبرداری با پایانه ساتنا، آگهی فروش تعداد بازديد: 478 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز