Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:54

12
مهر
با لذت بردن از طبیعت چـاکراها را فعال كنيد

با  لذت بردن از طبیعت چـاکراها را  فعال كنيد

همانند کالبد فیزیکی که از اعضای حیاتی و کم اهمیت‌تر تشکیل شده ‌است، کالبد انرژی نیز دارای چاکراهای اصلی و فرعی و چاکراهای بسیار کوچک است.

دكتر پروانه صفائی مقدم؛ روانشناس بالینی، عضو تحریریه دنیای سلامت

 

چاکرا به معنای چرخ، مرکز انرژی آگاهانه است که در نقطه‌ای که مجراها به هم متصل می شوند و به شکل گل نیلوفر هستند قرار دارد. این چاکراها در کالبد اثیری هستند و شما هرگز با مطالعه کردن کتب علمی و یا کتب عرفانی، قادر به کشف کردن آنها در داخل کالبدتان نخواهید بود؛ دانشمندان امروزی هنوز موفق نشده‌اند این چاکراها را در دستگاههای خود ثبت کنند زیرا این چاکراها ماهیتی بی‌اندازه لطیف و نامملوس و نامحسوس دارند. لیکن چنانچه دست به تمرینات جدی یوگا و مراقبه بزنید یقیناً موفق خواهید شد حضور آنها را در وجودتان تجربه کنید و بالا رفتن انرژی بیداری‌تان رابه سمت بالا تجربه کنید. در بدن مراکزی وجود داردکه به آنها مراکز انرژی یا چاکرا گفته می‌شود. چاکرا کلمه‌ای سانسکریت به معنای چرخ است. چاکراها یا مراکز انرژی درحال چرخش هستند و بخش‌های بسیار مهمی از کالبد انرژی محسوب می‌شوند. همانند کالبد فیزیکی که از اعضای حیاتی و کم اهمیت‌تر تشکیل شده ‌است، کالبد انرژی نیز دارای چاکراهای اصلی و فرعی و چاکراهای بسیار کوچک است. چاکراهای اصلی، مراکز انرژی در حال چرخش هستند که به طور معمول ۳ تا ۴ اینچ قطر دارند و اعضای اصلی و حیاتی کالبد فیزیکی را کنترل می‌کنند و به آنها انرژی می‌دهند. چاکراهای اصلی درست مانند نیروگاه‌هایی هستند که انرژی حیاتی را برای اعضای حیاتی و اصلی تامین می‌کنند. اگر این نیروگا‌ه‌ها به خوبی کار نکنند اعضای حیاتی ضعیف یا بیمار می‌شوند، زیرا برای درست کارکردن، انرژی حیاتی کافی ندارند. همه احساسات، ادراک، آگاهیها و هر چیزی که ممکن است برای شما اتفاق بیفتد را می‌توان به هفت دسته تقسیم کرد و هر کدام از این دسته‌ها به یکی از چاکراها پیوسته‌ است. پس چاکراها نه تنها نماینده اعضای بدن شما هستند بلکه نماینده قسمت‌های مخصوصی از حواس و ادراک شما نیز محسوب می‌شوند. وقتی شما احساس تنش می‌کنید، این تنش را در چاکرای مرتبط با آن قسمت نیز احساس می‌کنید و این چاکرا و عضو مرتبط با آن دچار استرس می‌شوند. تنش در چاکرا بوسیله شبکه عصبی که به این چاکرا پیوسته‌ است مشخص می‌شود و به اندامی که توسط این شبکه کنترل می‌شوند انتقال می‌یابد. هنگامی که این تنش‌ها برای مدت زمان طولانی و یا با شدت زیادی در شخص بماند علائم بیماری نمایان می‌شود. بیماری‌ها در اثر بسته شدن این مراکز انرژی پدید می‌آیند.

 

چاکرای اول 

بیداربودن به هنگام صبح وتابش طلوع و غروب خورشید، چاکرای اول را احیا و هماهنگ می‌‌کند. برای تماس با انرژی آرام بخش متعادل کننده وحیات بخش سیاره مان از راه چاکرای اول برروی زمین  بنشینید و آگاهانه دررایحه آن نفس بکشید اگر بتوانید این دو تجربه را با هم تلفیق کنید بهترین تاثیر کل نگرانه را برروی چاکرای اول‌تان خواهد داشت.

 

چاکرای دوم

مهتاب و تماشا یا لمس آبهای زلال خارج از شهر چاکرای دوم را فعال می‌‌کند. ماه بخصوص درزمان بدر کامل احساسات شما را زنده می‌‌کند و باعث می‌‌شود تا پیام‌‌های روح‌تان را از راه تجسم و رویاهایتان بگیرید. مشاهده آبهای زلال طبیعی یا غوطه ورشدن درآن یا نوشیدن جرعه ای از آب چشمه درپاکسازی و تزکیه روح به شما کمک می‌‌کند و باعث آزاد شدن احساسات‌تان از گرفتگی‌ها و گره‌‌ها می‌‌شود. به این معنا که نیروی حیات مجددا می‌‌تواند دردرونتان جاری شود. اگر بتوانید مشاهده ماه و لمس آب را همزمان تلفیق کنید اثر آن برروی چاکرای دوم چشمگیر خواهد بود.

 

چاکرای سوم 

رنگ طلایی نور خورشید با نور، گرماوانرژی چاکرای شبکه خورشیدی هم خوانی دارد. اگر آگاهانه تحت تاثیر آن قرار گیرید این خصوصیات را درشما تقویت می‌‌کند. تماشای مزرعه‌ای از گندم رسیده درزیرنورخورشید نشانی از برکت و فراوانی است، برکتی که مکملی از گرمای خورشید و قدرت تابش است. اگر به گل آفتاب گردانی نگاه کنید، نقش و نگار پیچ‌وتاب خورده ای را می‌‌بینید که در پیچیدگی آن وحدتی نهفته است. درحالی که گلبرگ‌‌ها نور طلایی را از قلب آن به بیرون جاری می‌‌سازند و با غرق شدن درتماشای این ماندلای طبیعی درمی‌‌یابید که در این یگانگی نهفته نظم و حرکت رقص گونه‌ای وجود دارد که تعشعشات آن با انرژی و شعف به نحوی ملایم و دلپذیر به بیرون ساطع می‌‌شود.

 

چاکرای چهارم

 پیاده‌روی آرام درفضاهای سبز، کل وجودتان را از راه چاکرای قلب هماهنگ می‌‌کند. هر دانه شکوفه حامل پیامی‌‌ از عشق و شعف و پاکی است. بگذارید تا این چنین شکفتن درقلب شما نیز جاری شود. به خصوص گل‌‌های صورتی رنگ در حیات بخشیدن و سلامتی انژری‌‌های چاکرای چهارم موثر است. آسمان صورتی رنگ با ابرهای لطیف به قلب‌مان روشنایی می‌‌دهد بگذارید تا زیبایی و لطافت این رنگ‌‌های این تابلوی نقاشی در آسمان، شمارا  در برگیرد و با خود ببرد.

 

چاکرای پنجم 

نور آبی شفاف صاف واکنشی در درون چاکرای پنجم ایجاد می‌‌کند. برای جذب کامل رنگ آبی آسمانی روی زمین دراز بکشید و ریلکس کنید. وجود درونی‌تان راروبه گستردگی لایتناهی باز کنید. احساس خواهید کرد که چگونه ذهن تان باز و پاک می‌‌شود و چگونه انقباض و گرفتگی چاکرای گلو و فضای تحت تاثیر آن به تدریج از بین می‌‌رود و حالا قلب شما آماده پذیرفتن پیام الهی است. انعکاس آسمان آبی در کش و قوس شفاف آب اثر وسعت دهنده و آزاد کننده‌ای براحساسات‌تان دارد و صدای آرام امواج شما را از عواطف و احساسات نهفته تان و این که به شما چه می‌‌خواهند بگویند آگاه می‌‌سازد و اگر اجازه دهید که امواج انرژی‌‌های آسمان و آب در شما نفوذ کنند به ذهن و احساسات‌تان، یکدیگر را کاملا بهبود می‌‌بخشید.

 

چاکرای ششم 

چشم سوم با تماشای آسمان آبی پررنگ و پرستاره شب فعال می‌‌شود. این تجربه طبیعت ذهن شما را برروی پهنه بی حد و مرز همه آنچه درفرم‌‌های مختلف متجلی شده است باز می‌‌کند. از مرزی‌‌های لطیف، ساختارهای آنها و قوانین شان که درپس دنیای قابل رویت حیات وجود دارد که رقص بدنهای ملکوتی درفضای لایتناهی را نشان می‌‌دهد آگاهتان می‌‌سازد.

 

چاکرای هفتم

زمانی را تنها درقله کوهی بلند گذراندن بهترین راه حل برای کمک به باز کردن چاکرای هفتم است. بدلیل اینکه دراینجا از دغدغه‌‌های زمینی دور هستید و می‌‌توانید از رویدادهای زندگی شخصی‌تان راحت‌تر رها شوید و همین طور نزدیک تر شدن به آسمان کمک می‌‌کند تا فضا و بی‌کرانگی را حس کنید.

وقتی از طبیعت لذت می‌‌برید، بهتر است که این کار را با آرامش درونی و آزاد اندیشی و حق شناسی انجام دهید. این باعث می‌‌شود که پذیرای تاثیرات سلامتی کامل، انبساط خاطر و حمایت باشید. این روش‌‌ها اثرات پاک کننده و فعال کننده درچاکرای مورد نظر دارد.

 

برچسب ها: یوگا، چاکرا، مرکز انرژی آگاهانه، مراقبه، چاکراهای اصلی، چاکراهای فرعی تعداد بازديد: 1329 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز