به گزارش ایسنا، شیرمردی تاکید کرد: در هم خوری و عدم رعایت تناسب در خوراکیهای مختلف باعث سوء هاضمه و مشکلات گوارشی میشود و دانستن اینکه کدام خوراکیها با یکدیگر ناسازگار هستند در سلامت بدن انسان بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: خوردن مواد غذایی ناسازگار میتواند عوارض زیادی برای بدن به همراه داشته باشد و معمولا این تداخلات بلافاصله عارضه حادی را بروز نمیدهد و معمولا در بلند مدت اثر خود را بر بدن برجای میگذارد.
این محقق طب سنتی با اشاره به تداخلات برخی مواد غذایی با یکدیگر بیان کرد: مصرف کله پاچه و انگور، حلیم و انار، عسل و خربزه، ماست و پنیر، پنیر و بادام، خوردن انواع لبنیات با آلو، ماست و تربچه، شیر و خربزه، شیر و ماهی، شیر و ترشی و میوهجات، ماهی و تخممرغ، ماهی و گوشت مرغ، برنج و سرکه، برنج و ماست با یکدیگر برای بدن مضر است.
بیشتربخوانید:
بدنتان به این ۵ ویتامین نیاز دارد
شیرمردی با بیان اینکه خوردن برخی مواد غذایی که دارای طبع ناسازگار هستند هم میتواند برای بدن مضر باشد، اضافه کرد: مصرف غذاهای بسیار سرد و گرم با یکدیگر و بسیارتر و بسیار خشک با یکدیگر به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
این محقق طب سنتی با اشاره به خوردن چند مواد غذایی که سریعا در بدن فاسد میشود، تصریح کرد: خوردن شیر و خریزه؛ ماهی همراه با هندوانه و ترشیجات بسیار مضر است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مصرف آب پس خوردن میوهها و غذا همراه با سالاد مضر است که بهتر است خوردن دسرها نیم یا ربع ساعت قبل از غذا مصرف شود.
بیشتر بخوانید:
گریپ فروت و تداخلات دارویی
خطر تداخل دارویی مورفین با داروی رقیقکننده خون
غذاها و داروهایی كه با هم تداخل دارند