Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:52

3
مهر
کبد چرب غیرالکلی در مبتلایان به دیابت

کبد چرب غیرالکلی در مبتلایان به دیابت

کبد چرب غیرالکلی در مبتلایان به دیابت بیشتر از افراد سالم دیده می شود اما در این بیماران علل بروز کبد چرب متفاوت است. در این مطالعه، عوامل غذایی احتمالی این تفاوت بررسی شد و نشان داده شد

دکتر حکمت‌دوست - انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

کبد چرب غیرالکلی در مبتلایان به دیابت بیشتر از افراد سالم دیده می شود اما در این بیماران علل بروز کبد چرب متفاوت است. در این مطالعه، عوامل غذایی احتمالی این تفاوت بررسی شد و نشان داده شد که دریافت غذاهای التهاب زا مانند منابع غذایی غنی در اسیدهای چرب امگا -۶ و همچنین دریافت بیشتر فست فود و نمک احتمال بروز کبد چرب در افراد دیابتی را افزایش می‌دهند در حالی که مواد غذایی ضد التهاب مانند غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۹، سبزی ها و میوه ها و همچنین حبوبات، آجیل، گوشت سفید(مانند مرغ و ماهی) و روغن زیتون می توانند بروز کبد چرب را در دیابتی ها کاهش دهند. لذا توصیه می شود بیماران دیابتی در رژیم غذایی خود مواد غذایی نام برده را داشته باشند تا از بروز کبد چرب در آنها جلوگیری شود.

برچسب ها: کبد چرب، دیابت، کبد چرب غیر الکلی، انستیتو تحقیقات تغذیه ای تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست ؟

فیلم روز
تصویر روز