مصرف محصولات تازه متناسب با فصل
ژاپنیها فقط از مواد غذایی که آن ها را تازهتر ،ارزشمندتر و مفیدتر برای هر فصل میدانند استفاده میکنند. برای مثال آن ها در پایان فصل بهار، چایسبز تازه و ماهی قزلآلا و در پاییز، قارچ و ماهی خالمخالی مصرف میکنند.
بیشتربخوانید:
تغذیه در دوره نقاهت کرونا؛ پس از بهبودی چه بخوریم؟
حفظ حالت اولیه مواد غذایی تا حد ممکن
این روش دیگری است که غذاهای ژاپنی را از فرهنگهای دیگر متمایز میکند. سرآشپزهای محلی سعی میکنند پخت انواع ماهی و سبزیجات را به گونهای انجام دهند که حالت اولیه آن ها تغییر نکند و این تصور را ایجاد کنند که غذاها پس از آمادهسازی، فراوری نشدهاند.
بیشتربخوانید:
خرمالو یک میوه همه فن حریف با خواص جادویی
تغذیه در دوره نقاهت کرونا؛ پس از بهبودی چه بخوریم؟
حفظ ویتامینها و مواد معدنی
ژاپنیها به گونهای آشپزی میکنند که ویتامینها و مواد معدنی را در طول فرایند پخت سالم نگه دارند. دمای مناسب برای پخت و نحوه برش محصولات - مورب و مدور - برای حفظ این ویتامینها و مواد معدنی ضروری است. ژاپنیها ۱۰ نوع برش روی سبزیجات اعمال میکنند. صرف زمان کمتر برای برش و پخت مواد غذایی باعث میشود ویتامینها و مواد معدنی بیشتری در محصول نهایی حفظ شود. آن ها همچنین از گیاهان وحشی، ریشهها، علفها و حتی جلبکهایی که سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند، استفاده میکنند.