Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 14 فروردین 1404 - 02:49

17
شهریور
وزیر بهداشت: تا آخر بهمن، پایان کرونا در کشور اعلام می شود

وزیر بهداشت: تا آخر بهمن، پایان کرونا در کشور اعلام می شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌گوید تا قبل از دهه فجر دو دز واکسن کرونا و دز یادآور به هموطنان تزریق خواهد شد.

به گزارش میزان، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص زمان واکسیناسیون عمومی به میزان گفت: به امید خدا دهه فجر پایان کرونا در کشور خواهد بود.

 وی با بیان اینکه تا اواخر بهمن واکسیناسیون عمومی انجام خواهد شد، افزود: تا دهه فجر هم تزریق دو دز واکسن کرونا و هم تزریق دز یادآور انجام خواهد شد.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین اظهار امیدواری کرد که زودتر از دهه فجر واکسیناسیون سراسری در کشور پایان یابد.

 عین‌اللهی که در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) حضور پیدا کرده بود، در خصوص زمان صدور مجوز اضطراری برای مصرف واکسن نوترکیب ضد کرونا نورا، بیان کرد: مجوز اضطراری برای مصرف عمومی واکسن نورا با پایان رسیدن فاز ۲ مطالعات بالینی صادر خواهد شد.

برچسب ها: واکسیناسیون، وزیر بهداشت، ویروس کرونا، بهرام عین‌اللهی تعداد بازديد: 283 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
Mute
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
Stream TypeLIVE
Remaining Time -0:00
 
Playback Rate
1
    Chapters
    • Chapters
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    تصویر روز