Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:01

31
مرداد
لختگی خون یکی از عوامل بروز سندروم کووید طولانی مدت

لختگی خون یکی از عوامل بروز سندروم کووید طولانی مدت

به گفته محققان لختگی خون می تواند یکی از معیارهای بروز سندروم کووید طولانی مدت باشد

مهر: محققان دانشگاه دوبلین ایرلند ۵۰ بیمار مبتلا به سندرم کووید طولانی مدت (لانگ کووید) را مورد بررسی قرار دادند تا بهتر بفهمند که آیا انعقاد غیرطبیعی خون در آن دخیل است یا خیر.

سندرم کووید طولانی مدت حالتی است که در آن، علائم می‌توانند هفته‌ها تا ماه‌ها پس از برطرف شدن عفونت اولیه ادامه داشته باشند و برآورد می‌شود که میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

آنها دریافتند که نشانگرهای انعقاد خون در بیماران مبتلا به سندرم کووید طولانی مدت در مقایسه با گروه کنترل سالم به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

این نشانگرهای انعقادی در بیمارانی که با عفونت اولیه کووید ۱۹ نیاز به بستری شدن داشتند، بیشتر بود. آنها همچنین دریافتند حتی کسانی که قادر به مدیریت بیماری خود در خانه بودند، همچنان دارای نشانگرهای انعقادی بالا بودند.

محققان مشاهده کردند که لخته شدن بیشتر خون با سایر علائم سندرم کووید طولانی مدت مانند کاهش آمادگی جسمانی و خستگی ارتباط مستقیم دارد. علیرغم اینکه نشانگرهای التهاب همه به سطح نرمال بازگشته اند، اما این افزایش لخته شدن همچنان در بیماران دچار سندرم کووید طولانی مدت وجود دارد.

نتایج نشان می‌دهد که سیستم انعقادی ممکن است در علت اصلی سندرم کووید طولانی مدت نقش داشته باشد.

فهم علت اصلی و ریشه‌ای این بیماری می‌تواند اولین گام در راستای توسعه راه‌های درمانی مؤثر باشد.

بیشتربخوانید:

تزریق دُز سوم آسترازنکا موجب ایجاد لخته خون نمی شود

پاسخ به ۵ سوال اساسی در مورد واکسن‌ های کرونا و لخته‌ شدن خون

برچسب ها: لخته خون، ایست قلبی، ویروس کرونا تعداد بازديد: 321 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز