Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:50

30
مرداد
ترشحات چرکین گوش را چطور درمان کنیم؟

ترشحات چرکین گوش را چطور درمان کنیم؟

عوامل مختلفی روی بروز ترشحات چرکین گوش موثر هستند که درمانی برای آن وجود دارد

باشگاه خبرنگاران : متخصصان می‌گویند دلایل متعددی برای بروز ترشحات گوش  وجود دارد. درد گوش خارجی به طور عمومی (بیش از ۹۰ درصد موارد) ناشی از فعالیت باکتری هاست.

«سودوموناس آئروژینوز» و «استافیلوکوکوس اورئوس» دو عامل بیماری زای شایع در بروز تورم و درد گوش خارجی هستند. در این بیماری ستون فقرات گردنی، مفصل گیجگاهی – فکی، سینوس‌ها، دندان‌ها،لوزه ها، حنجره و بینی می‌تواند درگیر شود.

 به طور عمومی پزشکان از سیپروفلاکسین و قطره چشمی افلوکساسین برای گوش استفاده می‌کنند. اگرچه قطره افلوکساسین برای گوش تهیه نشده ، اما یک قطره ضد باکتریایی مناسب و ایمن است که می‌تواند برای درمان این بیماری کارایی داشته باشد.

متاسفانه افرادی که دیابت یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به این باکتری هستند. این افراد باید در اولین فرصت به پزشک متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنند. 

بیشتربخوانید:

برآمدگی پشت گوش ؛ از علت تا راه های درمان


متخصصان در این موارد قطره‌های آنتی بیوتیک برای فرد تجویز می‌کنند. 

سیپروفلاکسین از جمله دارو‌های رایج در این زمینه است. 

به طور عمومی توصیه می‌شود این افراد در درمان بیماری جدی باشند و حتی پس از طی کردن دوره درمانی سی تی اسکن انجام دهند تا اطمینان حاصل شود هیچ گونه آبسه یا استئومیلیت (التهاب موضعی و مخرب استخوان) داخل گوش تشکیل نشده باشد.این بیماری با مصرف دارو قابل درمان است و مانع از بروز بیماری عفونی می شود.

بیشتربخوانید:

گوش درد را جدی بگیرید

درمان‌های خانگی عفونت و درد گوش با چند راهکار ساده

 

 

برچسب ها: سیستم ایمنی بدن، عفونت گوش، گوش تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز