محتوای این راهنما برگرفته از وبسایت سازمان بهداشت جهانی WHO است؛ توصیههای کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی) WHO برای عموم مردم به منظور کاهش در معرض قرار گرفتن با عوامل میکربی بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماریها به شرح زیر بوده که شامل بهداشت دست، تنفس و بهداشت مواد غذایی است:
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی کنید.
هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دستهای خود را بشویید.
از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه دارد خودداری کنید.
بیشتر بخوانید:
ویروس کرونا و پاسخ به سوالات دربارهی آن
ماجرای برخی ادعاهای درمانی "کرونا" چیست؟
آشنایی با علائم ویروس کرونا
کرونا؛ شبیه سرماخوردگی است و کودکان نمیگیرند!
درباره کرونا، ویروس کشندهی چینی
اگر تب، سرفه یا هرگونه مشکلی در تنفس دارید، سریع به پزشک مراجعه کنید و سابقه سفر قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید.
هنگام بازدید از بازارهای زنده در مناطقی که در حال حاضر موارد ابتلا به کروناویروس گزارش شده است، از تماس مستقیم محافظت نشده با حیوانات زنده و سطوح در تماس با حیوانات خودداری کنید.
از مصرف محصولات حیوانی خام یا پخته نشده اجتناب کنید؛ گوشت خام، شیر یا اندامهای حیوانی خام باید با احتیاط نگهداری شوند تا از تماس آنها با غذاهای پخته شده و آلودگی غذا جلوگیری شود.