Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:24

13
اردیبهشت
کدام بیماری ها در کمین سیل زدگان است

کدام بیماری ها در کمین سیل زدگان است

احتمال بروز بیماری های عفونی چون وبا و هپاتیت A پس از وقوع سیل وجود دارد و لذا برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها مواد خوراکی و غذایی را که به آب سیل آلوده شده اند حتما دور بریزید .

هشدارهای مهم به سیل زدگان

باید مراقبت‌های بهداشتی فردی و عمومی را رعایت کنید و دستهایتان را مرتب با آب و صابون بشوید.

بیماری هایی که در کمین سیل زدگان است را بشناسید

اقدامات حیاتی برای آنکه هنگام سیل جان سالم به در ببرید

توصیه های ایمنی برای هنگام وقوع سیل

در زمان وقوع سیل با رعایت برخی اقدامات از عوارض و آسیب‌های بیشتر می‌توان جلوگیری کرد. در هنگام وقوع سیل گوش به زنگ باشید و اخبار رادیو و رسانه‌ها را پیگیری کنید که در صورت هشدار و دستور تخلیه، محل را ترک کنید و از جویبار، رودخانه ها، کانال خای فاضلاب، تنگه‌ها و غیره حتی اگر آرام هستند دور شوید، چون امکان طغیان وجود دارد.

در هنگام وقوع سیل در جریان آن راه نروید و وارد سیلاب نشوید، زیرا احتمال دارد در تماس با خطوط نیروی برق سیل دارای جریان برق باشد و دچار برق گرفتگی شوید و در صورت هشدار وقوع سیل به سرعت منزل را ترک و گاز، برق و آب را قطع کنید و به ارتفاعات بروید و در محل‌هایی پناه بگیرید که دور از رودخانه، نهر و جویبار باشد و وارد آب با ارتفاع بیش از زانو‌های خود نشوید.

مردم باید توجه داشته باشند که در هنگام وقوع سیل درختان محل امنی برای بالا رفتن و پناه گرفتن نیستند و در صورت طغیان آب از آنها فاصله گرفت.

توصیه هایی درباره استفاده از خودرو در هنگام سیل

بسیاری از افراد برای فرار در هنگام سیل به خودرو پناه می برند : در بیشتر خودرو‌ها ارتفاع ١٥ سانتیمتر آب می‌تواند به کف برسد و کنترل آن را مختل کند یا حتی باعث توقف حرکت آن شود.

در هنگام وقوع سیل حتی الامکان در سیلاب رانندگی نکنید و در صورت رانندگی از دنده سنگین استفاده کنید و بدانید که خودرو و وسیله‌نقلیه، محل امنی در مقابل سیل نیست و اگر وسیله‌نقلیه شما (به علت فرورفتن در آب یا گل) از حرکت ایستاد فوری باید وسیله نقلیه را ترک کنید و به جای مرتفع بروید.

ارتفاع آب در حد ٣٠ سانتیمتر، بیشتر خودرو‌ها را شناور می‌کند و ٦٠ سانتیمتر آب در حال حرکت، می‌تواند هر خودرویی را شناور سازد، همچنین در صورت بالا آمدن سطح آب، از توقف در منطقه آب گرفته به هر دلیل بپرهیزید و در هنگام رانندگی مراقب شیب‌ها و پیچ‌های جاده باشید.

هشدارهای مهم هنگام بازگشت به منازل پس از وقوع سیل

زمانی به خانه برگردید که مسئولان امنیت منطقه را تایید کنند و پس از بازگشت به خانه وسایل خود را که در اثر سیل خیس شده و به گل و لای آغشته‌اند حتماً تمیز و ضدعفونی و لوازم‌ برقی را قبل از استفاده کنترل و خشک کنید.

پس از وقوع سیل هنگام ورود به منزل نهایت احتیاط را داشته باشید زیرا ممکن است پی‌ ها آسیب دیده باشد، ولی در ابتدا خرابی دیده نشود و ظاهر خانه سالم به نظر بیاید، پس از اطمینان به خانه بازگردید و خونسردی خود را حفظ کنید و وسیله روشنایی (چراغ قوه، شمع و غیره) تهیه و به سرعت کمی غذا و آب ذخیره کنید.

بیماری‌هایی که در کمین سیل زدگان است

برای حفظ سلامتی و به دلیل احتمال آلودگی مواد غذایی از غذا‌های کنسرو شده و آب معدنی یا از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید.

احتمال بروز بیماری‌های عونی چون  وبا و هپاتیت پس از وقوع سیل وجود دارد و لذا برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌ها مواد خوراکی و غذایی را که به آب سیل آلوده شده‌اند حتماً دور بریزید.

پس از وقوع سیل احتمال شیوع بیماری‌های عفونی مانند عفونت‌های دستگاه گوارش از انواع میکروب و ویروس‌ها نیز وجود دارد که باید مراقبت‌های بهداشتی فردی و عمومی و بهداشت آب و غذا به عمل آید و دستهایتان را مرتب با آب و صابون بشوید.

 

منبع : دلگرم

 

برچسب ها: بیماری‌های عفونی، سیل، سیل زدگان تعداد بازديد: 633 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز