Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 12:24

13
بهمن
سوسیس غیر گوشتی می آید (2)

سوسیس غیر گوشتی می آید (2)

سوسیس‌های گوشتی به دلیل داشتن بافت چربی، جذب بیشتری از روغن دارند، یعنی مقدار كالری بالاتری خواهند داشت، این در حالی است كه در سوسیس‌های غیر گوشتی، 5 درصد میزان جذب چربی كاهش یافته است.

 

ویژگی‌های غذایی سوسیس غیر گوشتی

سوسیس غیر گوشتی، حاوی 15 درصد پروتئین است (این در حالی است كه سوسیس‌های گوشتی كه ادعا می‌شود 40 درصد گوشت دارند، در نهایت حاوی 5/9 درصد پروتئین می‌باشند). همچنین میزان اسیدهای آمینه ضروری آن با تقویت سازی انجام شده، به نسبت سوسیس‌های گوشتی بسیار افزایش یافته است. از طرفی چربی بالایی كه در سوسیس‌های گوشتی وجود دارد (حداقل 20درصد چربی اشباع دارند)، 10 درصد در این محصول به 10 درصد كاهش پیدا كرده است و به اسیدهای چرب غیر اشباع مفید تبدیل شده‌‌اند كه به نوعی می‌توان از آنها به عنوان آنتی‌اكسیدان نام برد.

برای رنگ و طعم این فرآورده، از ماده‌ای به نام پاپریكا استفاده شده كه خاصیت آنتی‌اكسیدان طبیعی دارد و ظاهری مشابه سوسیس‌های گوشتی به آن می‌دهد. ماده دیگری كه در این فرآورده وجود دارد، لیكوپن می‌باشد كه دارای خاصیت آنتی‌اكسیدانی است كه به عنوان یك رنگدانه طبیعی از آن استفاده شده است. مزیت دیگر این فرآورده، حذف كامل نیتریت و نیترات است كه طبعاً موجب جلوگیری از بیماری‌های مزمن از جمله بیماری‌های گوارشی خواهد شد.

نكته دیگری كه باید یادآور شد، میزان جذب كم چربی و روغن در هنگام طبخ است. سوسیس‌های گوشتی به دلیل داشتن بافت چربی، جذب بیشتری از روغن دارند، یعنی مقدار كالری بالاتری خواهند داشت، این در حالی است كه در سوسیس‌های غیر گوشتی، 5 درصد میزان جذب چربی كاهش یافته است، ضمن اینكه هنوز هم توصیه می‌شود از روش‌های طبخ معمول مثل گریل، كباب كردن، سرخ كردن در تابه با استفاده از روغن بسیار كم با ارزش مانند روغن‌های زیتون یا كانولا استفاده شود، حتی می‌توان از آن در تهیه سوپ‌ها نیز استفاده نمود. در رونمایی از این فرآورده، تمام این روش‌ها را به كار بردیم تا نشان دهیم در تمام این روش‌ها كیفیت ظاهری و طعم آن حفظ می‌شود.

 ماندگاری بالا و قیمت مناسب

خصوصیات دیگر این سوسیس، ماندگاری بالا (حدود 2 ماه در یخچال، یعنی یك ماه بیشتر از سوسیس‌های گوشتی) به دلیل نداشتن گوشت است. از لحاظ قیمت نیز سوسیس‌های گوشتی به خاطر گوشت استفاده شده در آنها گران هستند، اما در این سوسیس‌هابه دلیل عدم استفاه ازگوشت،هزینه تولیدوعرضه آنهاحداقل نصف فرآورده‌های گوشتی موجود در كشور است، یعنی مردم می‌توانند با قیمت بسیار كم، غذای سالمی بخورند.

 سایر مزایا

ویژگی دیگر سوسیس‌هاس غیر گوشتی این است كه در كلیه غذاهای خانگی و غذاهای آماده، فست‌فودها می‌توانند جایگزین مناسبی برای فرآورده‌های گوشتی فعلی شوند و دیگر نگران مصرف سوسیس و كالباس نخواهیم بود. نكته دیگر اینكه در بسیاری از كشورهای اروپایی و غیر اروپایی، مسلمانان دوست دارند از محصولات و فرآورده‌های گوشتی حلال استفاده كنند و چون فرآورده‌های گوشتی و یا مورد اطمینان ممكن است در همه جا در دسترس نباشند و یا بعضی از افراد به ویژه شیعیان در مصرف آنها دچار تردید باشند، می‌توانیم یك غذای غیر گوشتی با همان طعم و مزه ولی ویژگی‌های ویژگی‌ها‌ی مناسب را جایگزین نماییم كه اگر دسترسی به غذای حلال ندارند دیگر نگرانی از این بابت وجود نداشته باشد و به راحتی از آن استفاده كنند.

سوسیس‌های غیر گوشتی جایگزین مناسب، اثربخش و مقرون به صرفه برای سوسیس‌های گوشتی بوده و در آینده هر چند وقت یكبار، محصولی جدید از آن با كیفیت و ذائقه جدید و طعم‌های مختلف با تلفیق با مواد مختلف ارائه خواهد شد تا تنوع در مصرف این نوع سوسیس در جامعه حفظ شود.

 

 

برای خواندن بخش اول- سوسیس غیر گوشتی می آید- اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: فرآورده‌های گوشتی، ویژگی‌های غذایی سوسیس غیر گوشتی، ماندگاری بالا و قیمت مناسب سوسیس، سایر مزایا سوسیس غیرگوشتی، غذای غیر گوشتی تعداد بازديد: 800 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز