Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:15

25
تیر
راهکارهای محو بقایای جوش‌ها!

راهکارهای محو  بقایای جوش‌ها!

یکی از مشکلات رایج افراد در ارتباط با پوست‌شان، بخصوص در سنین نوجوانی و جوانی، جوش و جای جوش است. جوش‌ها که در انواع مختلف روی پوست ظاهر می‌شوند؛ با ایجاد تغییر رنگ و اختلاف سطح، موجب عدم صافی و یک دست بودن پوست خواهند شد

دکتر رامین مدرسی - متخصص پوست، مو  و  زیبایی

 

تحریریه زندگی آنلاین : یکی از مشکلات رایج افراد در ارتباط با پوست‌شان، بخصوص در سنین نوجوانی و جوانی، جوش و جای جوش است. جوش‌ها که در انواع مختلف روی پوست ظاهر می‌شوند؛ با ایجاد تغییر رنگ و اختلاف سطح، موجب عدم صافی و یک دست بودن پوست خواهند شد؛ و حتی ممکن است به دلیل ایجاد مشکل در اعتمادبه‌نفس به‌ویژه در جوانان، موجب شوند حضور فرد در اجتماع کاهش یافته. عملکرد اجتماعی او دچار اختلال گردد. در مباحث قبل درمان آکنه یا جوش به‌طور کامل موردبررسی قرار گرفت. حال در این مطلب می‌خواهیم به‌جای جوش یا اسکار آکنه، و بهترین راهکارهای از بین بردن آن بپردازیم. اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتری در این زمینه هستید؛ در ادامه با ما همراه باشید. شما با مراجعه به مرکز تخصصی پوست و لیزر دکتر رامین مدرسی می‌توانید از بهترین درمان جای جوش در اصفهان بهره‌مند گردید. لطفاً جهت مشاوره رایگان با کارشناسان ما با شماره‌های درج شده در انتهای صفحه تماس حاصل فرمایید.

 بیشتربخوانید:

معجزه آلوئه ورا در درمان جوش صورت

 

 

انواع جای جوش

قبل از آنکه به روش‌های درمان جای جوش بپردازیم؛ باید بدانیم اسکار آکنه چه انواعی دارد و به چه اشکالی دیده می‌‌شود. انواع جای جوش عبارتند از:

  1. اسکارهای آتروفیک یا فرورفته
  2. اسکارهای هایپرتروفیک یا برآمده
  3. لکه‌های پوستی

هر کدام از انواع اسکار، برای درمان به روش‌های خاصی نیاز دارند که به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

 

درمان اسکارهای آتروفیک یا فرورفته

این نوع جای جوش به دو روش لیزری و غیر لیزری قابل درمان و بهبودی هستند. این روش‌ها عبارتند از:

درمان‌های لیزری اسکار آکنه فرورفته

درمان‌های لیزری اسکار آکنه فرورفته شامل آر اف فرکشنال، لیزر فرکشنال CO2، لیزر دی‌اکسیدکربن و لیزر اربیوم می‌باشند.

  بیشتر بخوانید:

با ماسک خیار و آلوئه ورا پوستی جوان و زیبا داشته باشید

روش‌های خانگی برای درخشان کردن پوست

 

 

درمان‌های غیر لیزری اسکار آکنه فرورفته

این درمان‌ها شامل لایه‌برداری، میکرودرم ابریژن، تزریق ژل، تزریق چربی و سابسیژن می‌شوند که بسته به تشخیص پزشک ممکن است هر کدام از آنها یا ترکیبی از آنها روی پوست اعمال شود.

 

درمان اسکارهای هایپرتروفیک یا برآمده

درمان‌های تزریقی اسکار آکنه هایپرتروفیک

تزریق داروهای کورتیکواستروئیدی ممکن است در درمان بافت اسکار آکنه برجسته یا کلوئید کمک کننده باشد. دوره درمانی تزریق این داروها، شامل چند مرحله تکرار می‌شود؛ که پوست می‌تواند با نظارت بر نتایج هر تزریق، این تزریقات را هر چند هفته یک‌بار انجام دهد.

 

درمان‌های لیزری اسکار آکنه هایپرتروفیک

 لیزر CO2 فراکشنال یک راهکار ایده‌آل برای جای زخمی است که باعث جمع شدن پوست شده باشد و عمق درمان آن تا 1.5 میلی‌متر می‌باشد. این روش می‌تواند پوست شما را صاف‌تر و روشن‌تر کند. علاوه بر این هزینه استفاده از این روش تا حدود زیادی در مقایسه با سایر روش‌ها مقرون‌به‌صرفه است.

 

  رادیو فرکوئنسی فراکشنال یا آر اف فرکشنال یکی از بهترین روش‌ها برای جای زخم‌های عمیق باقیمانده بر روی پوست است. عمق درمان در این حالت می‌تواند تا 3.5 میلی‌متر باشد.

این روش همچنین می‌تواند مزیت لیفت پوست صورت و جوان‌سازی آن را نیز برای بیمار به همراه داشته باشد. به این ترتیب این روش درمانی می‌تواند بهبودهای چشمگیر برای پوست بیمار ایجاد کند.

 بیشتر بخوانید:

راهکارهای طب سنتی برای درمان جوش سرسیاه

 

 

 

 لیزر QS کیوسویچ: روش درمانی است که در درمان لکه‌های رنگی پوست و زخم‌های بافتی، نسبت به سایر روش‌ها برتری دارد. در این حالت معمولاً جای جوش‌ها بنفش یا قهوه‌ای به نظر می‌رسند، اما زمانی که این زخم‌ها به‌طور مؤثر با استفاده از لیزر درمان شوند، پوست بیمار به‌طور قابل توجه روشن‌تر به نظر می‌رسد و درخشش و صاف بودن آن افزایش پیدا می‌کند. این روش همچنین دارای این مزیت اضافی است که حداقل درد را برای بیمار دارد.

 

درمان لکه‌های پوستی جای جوش

لیزرهایی مانند لیزر کیوسوییچ و لیزرهای پیکو به‌طور گسترده‌ای برای درمان لک قهوه‌ایی ناشی از جای جوش مورد استفاده قرار می‌گیرند. این لیزرها با تجزیه رنگدانه ها به قطعات کوچکتر کار می‌کنند. در نتیجه سیستم ایمنی بدن شما می‌تواند این قطعات ملانین را به‌طور طبیعی از بین دفع کند. لیزر فرکشنال CO2 نیز تأثیر بسیار خوبی در درمان لک ناشی از جوش دارد؛ که البته تشخیص بهترین روش به عهده پزشک پوست می‌باشد. درمان‌های دارویی نیز ممکن است به رفع این تیرگی‌ها کمک کند. ضمن اینکه توجه داشته باشید؛ تجویز این داروها حتماً باید توسط پزشک پوست انجام شود؛ زیرا عوارض مصرف خودسرانه آنها ممکن است غیر قابل جبران باشد.

برچسب ها: جوش، ماسک خانگی، جای جوش، اسکراب، جوش سرسیاه، از بین بردن جای جوش تعداد بازديد: 279 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز