Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 06:31

25
آبان
كاشت مژه و ناخن مصنوعی يا اختلال خودزشت بينی؟!

كاشت مژه و ناخن مصنوعی يا اختلال خودزشت بينی؟!

بدون تردید داشتن مژه‌‌های پُر پشت در زیبایی چهره انسان اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد.....

كاشت مژه و ناخن مصنوعی يا اختلال خودزشت بينی؟!

 

 

بدون تردید داشتن مژه‌‌های پُر پشت در زیبایی چهره انسان اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد. مژه‌‌های پُر پشت بر زیبایی چشم‌‌ها افزوده و در کنار سایر عناصر صورت مانند ابروها، خط موی پیشانی، گونه، بینی، لب‌‌ها و چانه، تصویر منحصر به فردی به چهره انسان می‌‌بخشند. از طرفی فقدان مژه در ظاهر شخص تأثیر منفی می‌‌گذارد. شایان ذکر است که از نظر آناتومی نقش مژه‌‌ها در انسان و حیوانات حفاظت از چشم‌‌ها در برابر گرد و خاک است. بیشتر مراجعه کنندگان جهت کاشت مژه مصنوعی خانمهایی هستند که مژه‌‌هایی سالم و طبیعی دارند و صرفا برای افزایش اندازه و رنگ مژه‌‌ها و پر پشتی آنها اقدام به چنین کاری می‌کنند.بعضی از افراد نیز دچار اختلال خود زشت بینی یا هستند که بهتر است قبل از انجام این کار مشاوره با روان پزشک داشته باشند. چرا که این افراد تصویر معیوبی از ظاهر خود در ذهن دارند و دائما برای بهبود وضع ظاهری خود به اقدامات زیبایی متعدد متوسل می‌‌شوند.کاشت مژه در واقع چسباندن مژه مصنوعی به وسیله چسب‌های مخصوص بسیار قوی است که به راحتی قابل کندن نباشد.

 

  عوارض جانبی كاشت مژه

تغییر رنگ پلک در ناحیه اطراف چشم خصوصا تیره رنگ شدن پوست در حاشیه پلک

1- تحریک چشم که علائمی از جمله قرمزی، خارش، ورم، سوزش، خشکی و در بعضی موارد پوسته ریزی پلک چشم

2- ریزش مژه چرا که بعضی از مژه‌‌های مصنوعی حاوی نمک در ترکیبات‌شان هستند که می‌‌تواند باعث ریزش مژه شود.چسبی که مژه‌‌ها را می‌‌چسباند باعث تحریک پوست پلک شده و زمینه آلرژی چشم را فراهم کند و از طرفی مژه مصنوعی عملی برای تجمع باکتری‌ها و آلودگی‌ها است و خود می‌‌تواند کانونی برای انتشار عفونت باشد.اخیراً استفاده از آنالوگ‌‌های پروستاگلاندین در درمان طبی کم پشتی مژه‌‌ها مورد توجه قرارگرفته است. معروف‌ترین این داروها لاتانوپروست latanoprost است که به شکل قطره چشمی برای پایین آوردن فشار چشم در گلوکوم مورد استفاده قرار می‌‌گیرد.متخصصان چشم متوجه شده اند که لاتانوپروست موجب تحریک رشد مژه‌‌ها و تیره شدن رنگ آن‌‌ها می‌‌شود بدون این که مژه جدیدی بروید. این دارو در حیوانات نیز مورد بررسی قرار گرفته و شاید در آینده در درمان آلوپسی آندروژنتیک نیز به کار رود.لاتانوپروست خروج مایع از داخل چشم را افزایش داده و فشار داخل چشم را در بیماران مبتلا به گلوکوم کاهش می‌دهد. عوارض این دارو عبارت هستند از: تاری دید، التهاب پلک، تیرگی عنبیه، احساس سوزش، تیره شدن دائمی مژه‌‌ها و ضخیم شدن مژه‌‌ها.در حال حاضر کاربرد لاتانوپروست فقط برای گلوکوم مورد بررسی و تأیید قرارگرفته است.

 

 

  کاشت ناخن مصنوعی

استفاده از روش‌های زیبایی ناخن روز به روز رایج‌تر می‌شوند، اما آیا استفاده‌ كنندگان از خطرات این روش‌ها هم باخبرند؟

این روزها در تمام بروشورهای تبلیغاتی آرایشگاه‌ها، بخشی به کاشت ناخن اختصاص دارد.

 

  خطرات این روش چیست؟

استفاده از ناخن‌‌های مصنوعی و کاشت ناخن، عوارضی مثل عفونت باکتریایی یا قارچی، اگزمای تماسی و تغییر شکل صفحه ناخن، شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه ناخن را به همراه دارد.

کاشت ناخن‌‌های مصنوعی همچنین باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن (انیکولیز) می‌‌گردد.

استفاده طولانی مدت از ناخن‌‌های کاشته شده یکبار مصرف گرفته تا ناخن‌‌های کاشته شده برای استفاده طولانی مدت می‌‌تواند باعث واکنش‌‌های دردناک و شدید، عفونت پوست اطراف ناخن و شل شدن ناخن می‌‌شود.

 

  پرهزینه بودن خدمات كاشت ناخن

این هزینه تنها صرف یک دوره کاشت ناخن می‌‌شود و هر دو هفته یک بار به تناسب بلند شدن ناخن‌ها لازم است که ترمیم انجام شود.

علاوه بر پُرهزینه بودن، کاشت ناخن در زمانی حدود ۲ ساعت انجام می‌شود. برای این منظور سطح ناخن به وسیله سوهان‌های برقی تراشیده می‌شود تا جایی که تنها لایه بسیار نازکی از ناخن باقی بماند. علت این تراشیدن این است که وقتی از ژل یا پودرهای مخصوص برای فرم دادن به ناخن استفاده می‌کنند، ظاهری برجسته نداشته باشد.

ناخن‌های کاشته شده در مواردی که قابل تشخیص از ناخن طبیعی نیستند و به اصطلاح عامه «خوب کاشته شده‌اند»، خطرناک‌ترند و در صورت شکستن ناگهانی، آسیب جدی‌تری را برای فرد به دنبال دارند، چرا که مواد مصنوعی مورد استفاده برای کاشت ناخن بر روی لایه‌ای متشکل از یک ردیف سلول، چنان محکم چسبیده‌اند که اگر در اثر ضربه یا کشیدگی ناگهانی بشکنند یا کنده شوند، بافت زیر ناخن شامل پوست، گوشت و عروق نیز همراه با آنها جدا می‌شود و آسیب‌‌های جدی را به وجود می‌آورد. ناخن‌های مصنوعی به صورت‌های مختلفی از جمله پلاستیكی و كاغذی وجود دارند که بنا به موقعیت‌های مناسبتی با چسب‌های گوناگون از چسب قطره‌ای گرفته تا چسب آهن، بر روی ناخن چسبانده می‌شوند. اما تزئین ناخن‌ها نیز داستان خودش را دارد و بسیار متنوع و پیچیده است؛ از کاشت ناخن، فرنچ و مانیکور پتیکور و پانچ ناخن گرفته تا لاک و استمپ ناخن. اما پانچ ناخن دست و پا نیز روش جدیدی است که امسال مورد توجه قرار گرفته است، بدین صورت که پس از سوراخ کردن ناخن، آویزی را بر روی آن می‌گذارند که بسته به سلیقه افراد از یک نگین کوچک تا آویزهایی به شکل قلب، ستاره و... است و با زنجیرهای نازک به ناخن متصل می‌شوند. خانم‌‌ها بیشتر از آقایان به ظاهر و زیبایی ناخن‌های خود اهمیت می‌دهند و پول و زمان زیادی را صرف نگهداری و زیبا نمودن ناخن‌ها می‌كنند و در بسیاری از موارد، ناخن‌ها نشان دهنده عادات شخصی و بهداشتی افراد هستند.

 

 

 

برچسب ها: كاشت مژه، کاشت ناخن، کاشت ناخن مصنوعی تعداد بازديد: 783 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز