Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:30

23
تیر
باورهای اشتباهی که در مورد سلامت دهان و دندان وجود دارد!

باورهای اشتباهی که در مورد سلامت دهان و دندان وجود دارد!

متاسفانه باورهای نادرستی میان مردم وجود دارد که می تواند به دندان ها آسیب زیادی وارد کند

 سلامت ریشه، جوانه دندان‌های دایمی و فرم فک و صورت وابسته به سلامت دندان های شیری است و این باور که دندان های شیری بی اهمیت هستند و نیاز به درمان ندارند از اساس غلط است.

 

دود سیگار موجب کاهش دردهای دندانی در کودکان می شود

 استفاده از دود سیگار برای کاهش درد های دندانی و گوش برای کودکان درست نیست؛ دود سیگار گردش خون را کم می کند و همین موضوع می تواند برای کودک بسیار خطرناک باشد، ضمن این که کانون دردهای دندانی استخوان و ریشه دندان پوسیده است و درمان‌های خانگی اثری بر اصل موضوع ندارد خصوصا دود سیگار که به مراتب مضراتی به همراه دارد بنابراین تنها و مطمئن ترین مسیر مراجعه به دندانپزشک و درمان دندان یا لثه است.

بیشتر بخوانید:

تحلیل لثه از علت تا درمان

 

 

 

جرم گیری دندان ها باعث ضعیف شدنشان می شود

 باور نادرستی در بین عموم مردم وجود دارد مبنی بر این که جرم گیری به دندان ها آسیب وارد می کند؛ این باوری غلط است چرا که قلم‌های جرمگیر فقط حرکت های لرزشی دارد و به هیچ عنوان به دندان آسیب وارد نمی کنند.

 این قلم‌ها با لرزشی که ایجاد می کنند، جرم‌ها و رسوب های دندانی را شکسته و به سلامت دهان و دندان کمک می کند، اگر با وجود پلاک های میکروبی جرم گیری انجام نشود عمر دندان‌ها به مراتب کمتر خواهد شد و لثه ها هم تحلیل می روند.

 پوسیدگی های دندانی در ابتدا به شکل لکه های سفید ظاهر می شود ، این موضوع در کودکان جدی تراست، در محله اول پوسیدگی‌های دندانی لازم نیست دندان‌ها پر شود، استفاده از مسواک مناسب، فلوراید تراپی و تغذیه سالم، روند پوسیدگی های دندانی را متوقف می‌کند.

فقط مواد غذایی شیرین موجب پوسیدن دندان ها می شود!

باور نادرست و متداول دیگر این است که فقط زمانی که از مواد غذایی شیرین استفاده می کنیم دندان ها در معرض پوسیدگی قرار می گیرند؛ برخی از مواد غذایی مثل چیپس یا ماکارونی به خودی خود شیرین نیستند ولی زمانیکه وارد دهان می شوند تبدیل به قند می شوند و به مراتب پوسیدگی که با این مواد غذایی ایجاد می شود از سایر مواد قندی بیشتر است.

 به محتوای تغذیه ای مواد غذایی که تهیه می کنید توجه کنید، در حال حاضر مشکل بسیاری از مواد غذایی قند پنهانی است که در آن وجود دارد به طور مثال دوغ حاوی قند پنهان است.

بیشتربخوانید:

سنگ لوزه و بوی بد دهان

 

 

 

اگر بعد از مسواک لثه ها خونریزی کرد مسواک زدن ممنوع!

 برخی افراد بعد از مسواک زدن با مشاهده خونریزی لثه ها، از مسواک زدن خودداری می کنند این کار غلط است، زمانی که لثه‌ها خونریزی می‌کنند به این معنی است که در این ناحیه پلاک های میکروبی وجود دارد که این میکروب باعث التهاب و در ادامه خونریزی لثه ها شده است، هر چه کمتر از مسواک استفاده کنیم خونریزی لثه ها بیشتر می شود بنابراین بهترین و مطمئن ترین راه صحیح مسواک زدن است.

 چنانچه چهار یا پنج روز به صورت صحیح عمل مسواک زدن را انجام دهید، خونریزی لثه‌ها برطرف خواهد شد، مگر این که فرد دچار بیماری زمینه ای و خونی باشد.

زنان باردار نمی توانند به دندانپزشک مراجعه کنند!

 مراجعه زنان در دوران بارداری ضرورت دارد ضمن این که به دلیل مشکلات گوارشی نیازبه جرم گیری دندان ها در این دوران به مراتب بیشتر است.

 بهترین حالت این است که زنان قبل از بارداری از سلامت دهان و دندان مطمئن شوند ولی در غیر این صورت هم حتما باید به دندانپزشک مراجعه کنند چرا که عفونت های دندانی مادر به کودک هم آسیب خواهند رساند.

عفونت های دندانی در زنان باردار حتی می تواند منجر به زایمان های زودرس شود.

خوردن میوه برای دندان ها خطری ندارد!

 بسیاری از میوه‌ها حاوی اسید هستند، مکیدن لیموترش با دندان‌های جلو یکی از رایج ترین اشتباهات است، این میوه که حاوی مقادیر بالایی از اسید است، سلامت دندان ها را به خطر می‌اندازد.

 آب میوه را قبل از مصرف رقیق کنید یا در غیر این صورت بعد از مصرف آب میوه‌ها حتما دهان خود را با آب شسته و بعد از استفاده از آب میوها ومیوه های اسیدی فورا مسواک نزنید چرا که مینای دندان‌ها ضعیف شده و بعد از نیم ساعت به حالت عادی برمی گردد.

بیشتربخوانید:

اریترومایسین؛ از درمان عفونت‌های سینه تا بیماری‌های پوست

 

 

 

 

به محض دندان درد باید آنتی بیوتیک مصرف کرد!

مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ها به محض ایجاد دردهای دندانی یکی دیگر از باورهای نادرست و غلطی است که وجود دراد؛ این کار غلط است، حتی اگر دندان را عصب کشی کرده اید و یا دندان های عقل را جراحی کرده اید نباید خودسرانه آنتی بیوتیک مصرف کنید، مصرف آنتی بیوتیک در موارد خاص و زیر نظر پزشک باید استفاده شود.

 

 

برچسب ها: دندان، دندان درد، بارداری، پوسیدگی دندان، خونریزی لثه، مسواک، آنتی بیوتیک تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز