Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:54

28
شهریور
چه کسانی در معرض کبد چرب قرار دارند؟

چه کسانی در معرض کبد چرب قرار دارند؟

فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد گفت: افراد چاق، کم تحرک، دارای سابقه دیابت و فشارخون و از همه مهمتر مصرف کنندگان سیگار و قلیان در معرض بیماری کبد چرب قرار دارند.

ایرنا نوشت: فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد گفت: افراد چاق، کم تحرک، دارای سابقه دیابت و فشارخون و از همه مهمتر مصرف کنندگان سیگار و قلیان در معرض بیماری کبد چرب قرار دارند.

دکتر سید موید علویان در بیان علل کبد چرب گفت:‌ کم تحرکی، شهرنشینی، مصرف غذاهای آماده مانند فست فودها، استفاده از نوشابه های قندی از جمله علل ایجاد کبد چرب است.
علویان، استرس ها را از دیگر علل ایجاد بیماری کبد چرب اعلام کرد و گفت: عوامل ژنتیکی هم در ایجاد بیماری نقش دارند و با مداخلات می توان تاثیر این عوامل را به طور چشمگیری کاهش داد.

 

بیشتربخوانید:

چقدر مستعد مبتلا شدن به کبدچرب هستید؟

 

 

۴۰ درصد ایرانی ها دچار کبد چرب هستند

فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد با اشاره به اینکه کبد چرب بیماری شایع در جامعه است، بیان داشت: حدود ۴۰ درصد ایرانی به نحوی کبد چرب دارند که بخشی از آنان از بیماری خود بی اطلاع هستند.
علویان ادامه داد: نیمی از افراد بالای ۴۰ سال دچار چاقی یا اضافه وزن هستند که اگر آن را برطرف نکنند کبد چرب شیوع بیشتری پیدا می‌کند.
وی به مصرف نمک و نوشابه های قندی در کشور اشاره کرد و گفت: جیره مصرف نمک ۱۲ گرم در روز است که مردم ما تقریبا ۲ برابر حد مجاز مصرف می کنند. بطور میانگین هر فرد در سال حداقل ۴۶ تا ۵۰ لیتر نوشابه قندی مصرف می کنند که این موارد هم در ابتلا به بیماری کبد چرب نقش دارند.
علویان به مصرف بیش از حد مجاز قند و شکر در کشور اشاره کرد و بیان داشت: مصرف این محصولات هم در ایجاد کبد چرب و هم در تشدید بیماری نقش دارند.

 

بیشتر بخوانید:

نسخه ای برای پیشگیری از چرب شدن کبد

متهم ردیف اول کبد چرب چیست؟

 

 

کبد چرب درمان دارد

علویان ادامه داد: هرچند کبد چرب درمان دارد ولی افراد باید اصول اولیه درمان را به درستی فراگیرند و به آنها عمل کنند تا از ابتلا و عوارض این بیماری در امان باشند.
وی، افزایش تحرک بدنی، مصرف تغذیه مناسب و تغییر شیوه زندگی از مهمترین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب اعلام کرد و گفت: روزانه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تحرک بدنی که همراه با تپش قلب باشد برای پیشگیری این بیماری بسیار مفید است.
علویان با اشاره به اینکه هیچ وعده غذایی را برای رفع کبد چرب، نباید حذف کنیم، بیان داشت: استفاده از لبنیات کم چرب، میوه و سبزی را باید در وعده های غذایی خودمان قرار دهیم.

برچسب ها: رژیم غذایی، درمان کبد چرب، کبدچرب، کبدچرب گرید2 تعداد بازديد: 436 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز